Astro-predviđanja za 2012: Poznati u seks skandalima, Seve rađa sina, nema smaka svijeta

Foto: Borna Čavrag/Index, Index, Nenad Dugi/Cropix, JLP

AKO PROČITATE predviđanja naše najpoznatije astrologinje Klee Wege za prošlu godinu, vidjet ćete da se većina stvari dogodila kako su zvijezde predvidjele. Severina je doista trudna, Renata Sopek i Maja Šuput se još nisu udale kako je Klea i predvidjela, a bivšem premijeru Sanaderu se doista nije dogodilo ništa dobro. Zvijezde, čini se, kažu da bi mu sljedeća godina mogla biti povoljnija. Hoće li Jelena Rozga ostati kraljica hrvatske estrade? Kako će se Zoran Milanović snaći kao premijer? Hoće li Lady Gaga glumiti Amy Winehouse? Odgovore nudi Klea Wega u ovogodišnjim astrološkim predviđanjima.

Seve rađa sina, Jelena Rozga ostaje kraljica estradeSeverina će svakako ovu godinu pamtiti po najsretnijem trenutku u svom životu, a to je rođenje bebe. Sudeći po planetarnim aspektima, sve ukazuje da bi za taj najsretniji dan trebala pripremiti "plavu" odjeću, no, ono što je sigurno, rodit će vrlo kreativno, inovativno i talentirano dijete koje će vrlo rano postati popularno. Čeka li možda Ninu Badrić slična priča? Pred Ninom je još uvijek karmička odrada njene retrogradne Venere i u ovoj godini proživljavat će razne emocionalne blokade, do krajnosti da će imati osjećaj kao da prolazi kroz čistilište. Iako kao Račica zasigurno teži da što prije postane majka, ova godina joj to neće donijeti. I nadalje će hrabro, progresivno i sa stilom osvajati svom glazbenim izričajem. Hoće li Jelena Rozga možda pred oltar? Ova temperamentna dupla Lavica i nadalje će u ovoj godini puniti arene, oduševljavati mlado i staro, tako da od posla, teško da će se moći posvetiti ljubavi kako treba. Od braka ni "b" na vidiku, a sredina godine će joj donijeti bolno osvješćivanje da će morati napraviti prostora i vremena, ako želi ostvariti potpunu sreću i ispunjenost. Iako će biti kvalitetnih pjevačica koje će povremeno zasjati nekom novom hit pjesmom, Jelena Rozga će zasigurno i u 2012. godini zadržati krunu "kraljice hrvatske estrade".

Vlatki Pokos se na jesen smiješi velika ljubavna priča


Kakve promjene možemo očekivati na ljubavnom planu drugih poznatih Hrvatica? Nikolina Pišek se sigurno neće zaručiti u Uranovom i Saturnovom društvu. U njoj će se buditi uspavane moći, sposobnosti, razni impulsi i tko zna u kojem sve novoizabranom smjeru bi mogla krenuti, no emocionalno će se još uvijek tražiti. Vlatka Pokos će napraviti rezime prošlogodišnjih loših procjena i napravit će ozbiljan rez u svom životu. Na jesen joj se smiješi velika ljubavna priča. Godina pred Indirom Vladić bit će lov i potjera. Imat će priliku iznevjeriti i moralne principe i iskušati svoj zavodnički potencijal, dobre ljubavne prilike pojavit će se na ljeto. Prednost će pomalo davati svojim interesima i željama, a kakvu će cijenu zbog toga platiti, o tome će pred kraj godine razmišljati.

Vedran Ćorluka će opet fatalno ljubiti, Zdravka Mamića čekaju zdravstvene tegobe

Vedran Ćorluka će na svoj osebujan uranski način i ove godine ljubiti i to fatalno, a kako je u njegovoj natalnoj karti naglašen posebni tip djevojaka koje ga privlače, Klea Wega ne bi isključila mogućnost da to opet bude neki top model, pjevačica ili voditeljica. Godina mu je puna iznenađenja i nije isključeno da se ponovo probude strasti kroz neku staru priču kojoj će on svakako dati jedan (pre)idealistički pečat. Temperamentna narav i bodljikav karakter Zdravka Mamića bit će zaslužni što će i nadalje u 2012. godini održavati listu najčitanijih tekstova, a mogao bi i biti češći posjetitelj hrvatskih sudnica. Naprosto će uživati u "igri boga hrvatskog nogometa" i sve što bude stajalo na putu nekom njegovom idealu, beskompromisno će pokušati ukloniti. No, treba računati na neugodna iznenađenja, neki moćnici koji su bili na njegovoj strani, okrenut će mu leđa, a i njemu samome, repovi prošlosti bi mogli "zakucati" na vrata. Pritom uz njegove napete živce i učestale promjene raspoloženja i zdravstvena situacija neće biti baš specijalno dobra.

Marko Grubnić objavljuje svoju spolnu orijentacijuOd Mladena Grdovića možemo očekivati i nadalje "vesele javne ispade", a on sam bi osim znanih i neznanih sudskih poziva, mogao očekivati i bračni "potres". Pred legendom  estrade Mišom Kovačem su još uvijek ograničavajući aspekti koji će djelovati dosta iscrpljujuće na njegovo zdravlje i raspoloženje. Povratak na estradu u ovakvim planetarnim okolnostima nije preporučljiv. Pustolovni "mačak u čizmama" Marko Grubnić koji odavno vrlo jasno svojim postupcima pokazuje da bi se vrlo dobro snašao i u modnim štiklama, mogao bi uvjetovan drugom stranom objelodaniti i službeno svoju spolnu orijentaciju. I u 2012. godini će se nastaviti trend seksualnih skandala slavnih, isplivat će moralno mutna područja pojedinih osoba, seksualnih orijentacionih traženja, bit će raznoraznih igrica koje će i njih same iznenaditi, a u pozadini mnogih će biti novac. Ovaj trend teško će mimoići i voditelje, voditeljice, sportaše, muške, ženske itd. Klea se nada, premda se nisu pobrinuli za diskreciju, da ipak vode računa da svoju požudu zadovoljavaju na  "siguran" način, jer jedan od velikih problema koji će se pojaviti u ovoj godini su razne spolno prenosive bolesti. Zato pamet u glavu!

Milanović vodi Hrvatsku do napretka, Sanader dobro prolazi sa suđenjem

Natalni aspekti premijera Zorana Milanovića su u skladnom trigonu sa Suncem u natalnoj karti Hrvatske pa to obećava jednu skladnu vezu bez napetosti. Njegova radikalna i pozitivna  različitost u odnosu na druge, dobra politička taktika, kao i disciplinirano provođenja mjera koje će donijeti više pravde i reda, moglo bi  Lijepu našu vremenom dovesti do napretka. Njegov izbor pojedinih suradnika pokazat će se lošim pa će tu morati napraviti drastične promjene što će se posebno odraziti na jesen. Ivo Sanader će imati u 2012. godini jako dobru planetarnu podršku pa će na suđenju proći na najbolji mogući način, a to će i smiriti pomalo uzburkane vode u njegovoj obitelji.

Justinu Bieberu još neće narasti brkovi. Lady Gaga će glumiti Amy WinehouseŠto čeka strane celebrityje? Hoće li Justin Bieber napokon postati malo muževniji? Iako porivi koji ovu maštovitu i humanu Ribicu navode na pokušaj puštanja brkova je za svaku pohvalu, njegovi hormoni će govoriti suprotno. Na prave brkove će još morati malo sačekati. Jennifer Aniston ulazi u godinu punu promjena i napetosti. Nad ljubavnim gnijezdom bi se mogli nadviti oblaci, a vrući kolovoz i rujan donosi joj iskušenje koje će je emotivno iscrpiti. Mogla bi čak doći u situaciju i da bira između dviju osoba. Brak, kao i trudnoća, uz ove aspekte joj se ne savjetuju. Lijepa pjevačica Rihanna, uz povremene probleme s alkoholom, zasjest će na vrhove glazbenih ljestvica. Kada je ljubav posrijedi, tu kao da je izgubila osjećaj za životnu ravnotežu. Ako u nekim specifičnim situacijama tijekom jeseni ne bude znala ili se pak htjela jasno odlučiti, prizvat će oblake pune obmane i nered u njenom srcu postat će još veći. Lady Gaga će se u ovoj godini okušati u onome što joj je i natalnom kartom predodređeno  i pokazat će se vrlo uspješno - a to su filmske vode. Od raznih scenarija koji će joj se nuditi, zasigurno će prihvatiti ponudu da utjelovi lik Amy Winehouse u filmu o njenom životu.

Neće biti smak svijeta - u doslovnom smislu, žene dolaze na vodeće pozicije


Tog famoznog 21.12.12., na nebu će se pojaviti u astrološkom smislu planetarna konstelacija zvana Yod ili Božji prst. U toj konstelaciji sudjelovat će Pluton, Saturn i Jupiter. Oni mogu izazvati aktivaciju žešćih reakcija nekih super sila, ali ipak zbog Plutona, Neptuna, a i u tom trenutku Venere, ipak vjerujem da će doći do velikih promjena u ljudskoj svijesti tijekom cijele godine. Gledajući iz realne perspektive, godina Merkura će biti godina napetosti, kriza, ali i mogućnosti da se pronađu načini kako da se izađe iz tih kriza i sukoba. Već 21.12.11. su započele velike promjene, bili smo svjedoci izlaska kraljevske zvijezde Regulus iz znaka u sazviježđe Djevice, gdje nam je započela Nova era koja će trajati 2160 godina. Dalo bi se puno govoriti o ovom muško-ženskom principu, iako je ovdje više naglasak na aktivnom i pasivnom principu, svakako će promjene biti i po pitanju većih ženskih prava, kao i zauzimanja žena na bitnim ključnim, vodećim pozicijama.

Hrvatska (između ostalih) ima jaku poveznicu sa znakom Djevice, a i Zagreb koji je "rođen" pod ovim znakom, pa vjerujem da će biti interesantnih promjena i kod nas, posebno što priroda ove kraljevske zvijezde je u suprotnosti sa znakom Djevice. O svim promjenama naravno pričat će oni koji požive 2160 godina. Zasigurno će sadašnji i budući premjeri i predsjednici dokazivati se na jedan drugi način, a to je kroz miješanje u masi, kroz vrijedan rad, ne razlikujući se puno od običnog malog građanina.

Početak nove ere naravno vezan nam je upravo za zimski solsticij (Sunce koje stoji) koji se inače po starim kulturama smatrao najsvetijim danom u godini, danom kada otpuštamo staro i otvaramo prostor za novo, dakle novim početkom. Prije godinu dana sam naglasila važnost promjena koje dolaze, jer je tada započela godina buđenja, a sada nam dolazi godina stvaranja, pa sretno nam bilo! Nema mjesta pasivnosti, samosažaljenju, kukanju, već viziji, hrabrosti, akciji. Što napravimo sada, bit će ključno ne samo za sljedećih godinu dana, već i za naše unuke, praunuke i njihove prapraunuke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara