B. Affleck i J. Lopez i dalje par usprkos otkazanom vjenčanju

B. Affleck i J. Lopez i dalje par usprkos otkazanom vjenčanju
AMERIČKI glumac Ben Affleck potvrdio je u utorak da je još uvijek u vezi s glumicom i pjevačicom Jennifer Lopez, usprkos vjenčanju otkazanom u posljednjem trenutku polovicom rujna.

"Da, zajedno smo", rekao je Ben Affleck na televizijskoj postaji ABC, priznajući da je njegova veza s "J. Lo" imala uzlaze i padove. "Nekih dana je bolje nego drugih. Jasno da smo još uvijek zajedno", dodao je on.

Nakon otkazivanja vjenčanja koje su objasnili "pretjeranom medijskom pozornošću", tisak je nagađao o razlazu glumačko-pjevačkog para pa su neki časopisi tvrdili da je do njega već došlo, a drugi da je upravo u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ben Affleck (31) i Jennifer Lopez (34) susreli su se na snimanju filma "Gigli" koji je prošlog ljeta igrao u SAD-u i čiji je neuspjeh financijski pogodio filmski studio Sony.

"Jennifer Lopez i ja živjet ćemo u vlastitom ritmu", izjavio je u utorak Ben Affleck, priznajući da su "pogriješili" što su bili "previše na raspolaganju", "možda jer smo bili sretni, zabavljali se i uživali u životu".

"Možda se nismo dovoljno zaštitili, ne znam, ali sigurno neću reći televiziji ženim li se ili ne", zaključio je glumac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara