Video - Bajaga i Rozga u Zagrebu širili ljubav: Mario zaprosio Vedranu, ona je rekla... Da

Foto: Borna Čavrag/Index
Video: Tomislav Brdjanović/Index

U PETAK navečer u Areni Zagreb održan je zajednički koncert legendarnog Momčila Bajagića Bajage i Jelene Rozge. Svi skeptici među nama su se uvjerili - Jelena Rozga je nova kraljica estrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjajna večer je počela druženjem sa zvijezdama večeri, gdje nam je Bajaga rekao da se nada da najbolji trenutak turneje još nije došao. Jelena je dodala da je cijela prošla godina za nju bila ispunjenje sna i da bi joj vrhunac karijere bio - da sve ponovi. Ipak je naglasila da je rasprodan splitski koncert nešto posebno jer je ona ipak Splićanka.

Ugodno popunjenu Arenu za početak je zabavljala predgrupa "Flashback", nakon koje se na pozornicu popeo Bajaga sa svojim Instruktorima. Publika je padala u trans na njegove najveće hitove poput "Lepa Janja ribareva kći", "Kad hodaš", "Zažmuri", "Tišina" i mnogih drugih. Bajaga i njegov bend su pozdravili svoje fanove i unaprijed im čestitali nadolazeće blagdane.


Jelena Rozga je došla na pozornicu uz taktove svog posljednjeg hita "Razmažena", na što je publika apsolutno ušla u njezinu priču koju je vješto vodila između starih Magazinovih hitova i novih pjesama obitelji Huljić. Rozga je uspjela dići na noge i najskeptičnije od nas i vjerovali ili ne - ta žena zna napraviti super atmosferu.

Negdje na sredini njezina sjajnog koncerta, pozvala je na pozornicu Maria i naglasila da je njezina glazba ljubav i da će to čovjek koji dolazi na pozornicu dokazati. Mario je zaprosio Vedranu koja mu se pridružila pred publikom i - pristala. Koncert je nastavljen u pozitivnom tonu i zagrebačka publika je nerado pristala na kraj te možemo sa sigurnošću reći da željno iščekuje sljedeći veliki koncert koji je Jelena obećala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara