BB Violeta: Mama mi je dala blagoslov za preseljenje u Split

Budući da ju, kako je kazala u razgovoru za Index, za Rijeku nije vezalo "ništa konkretno", Violeta, čija je romantična veza s Nikšom započela još tijekom njihova boravka u Kući, odlučila se preseliti.

"Za Rijeku su me vezali mama i obitelj, njoj je bilo malo teško kada sam rekla da odlazim, no kako joj je najvažnija moja sreća, dala nam je svoj blagoslov". - kaže Violeta, koja trenutno u Splitu traži novi posao, dok je Niška zadržao posao nogometnog trenera kojega je obavljao i prije odlaska u BB kuću. Doselivši u Split, Violeta se našla u istom gradu kao i Lea Lemo, s kojom se od stanarki najviše zbližila tijekom boravka u BB kući.

"Ona je trenutno u Rijeci na nekom snimanju, tako da se još nismo imale prilike vdidjeti, no svakako ćemo održavati kontakt, pogotovo sada kada smo tako blizu." - nastavlja Violeta, koju je Nikšina obitelj, kako kaže, objeručke prihvatila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovog tatu još uvijek nisam upoznala, no njegovi mama, brat i sestra zaista su fenomenalni prema meni." - otkrila nam je Violeta, te nastavlja kako Nikša i ona na splitskim ulicama ne ostaju nezamijećeni te kako im ljudi nerijetko prilaze, uglavnom s pozitivnim reakcijama, te traže autograme. Na djevojke koje salijeću Nikšu, kaže, nije ljubomorna.

"To mi čak imponira u nekim situacijama jer znam da je zgodan i da je moj." - zaključuje Violeta.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara