Srbi organiziraju Celebrity Big Brother

Prvi srpski Celebrity Big Brother trajat će mjesec dana, a u njemu će sudjelovati pet muškaraca i pet žena iz raznih područja javnog života Srbije, piše Press Online. Iako casting još uvijek traje, objavljeno je kako će se u BB kući naći po dvije osobe iz novinarstva, glume, glazbe, sporta i, što je srpskim medijima najzanimljivije, politike. Svi će morati poštovati pravila, koja uključuju buđenje u isto vrijeme, dnevne i tjedne zadatke, i, naravno, nominacije.

Svi će za sudjelovanje u showu dobiti honorar, a pobjednik će svoju novčanu nagradu uplatiti u humanitarne svrhe. Emisija će s emitiranjem započeti u svibnju, a već je sad sigurno da će imati visoku gledanost, jer su gledatelji u Srbiji, baš kao i kod nas, gladni informacija o privatnim životima javnih osoba.

Producenti se, navodno, premišljaju između Seke Aleksić i Jelene Karleuše kao "udarne" estradne zvijezde u Big Brotheru. Iako je Karleuša prilično kontroverzna i poznata po nekonvencionalnom ponašanju, smatraju kako bi mogla naštetiti gledanosti showa, jer Srbi sve manje trpe njezine medijske ispade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Britanije, čiji je Celebrity Big Brother pažnju privukao rasističkim ispadima, i Srbija se nada uspjehu showa. Takav Big Brother hrvatska RTL Televizija, začudo, još uvijek ne planira, unatoč tome što su tri sezone s javnosti nepoznatim ljudima zabilježile odličnu gledanost.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara