BB Vita pati za tajanstvenim Zvonom

NE TAKO davno u medijima se pojavila informacija da je atraktivna Splićanka Vita Pavić, još uvijek aktualna stanarka BB kuće, u vezi s oženjenim muškarcem, koji je prilično stariji od nje. Pričalo se i da je taj muškarac u Splitu poznat i po sportskoj funkciji koju obnaša. Po ulasku u Kuću Vita je kazala kako nije u vezi, no da njezino srce ipak nije slobodno.

U nedavnom razgovoru s Martinom, Vita joj se povjerila kako joj "na momente masu fali nečiji zagrljaj, pa poklekne", opravdavajući time svoj odnos s Krešom. Viti, naime, prije nekoliko dana nije nimalo "sjela" odluka Big Brothera da stanarima prikaže video isječke s nekima od njih u glavnoj ulozi. U epizodi "Kako me Vita ručno obradila" pojavio se BB Krešo, čiju verziju događaja ispod popluna, gdje su se našli temperamentna Splićanka i flegmatični Slavonac, Vita nikako ne može prihvatiti. Krešo se, naime, BB Senki svojevremeno pohvalio o spornom "ručnom radu" kojega je dobio od Vite.

"Ne želim sada da zbog jednog Kreše izgubim jednu tako divnu osobu ka šta je Zvone", kazala je Vita, dodavši kako joj Krešo ništa ne znači. Martina joj je na to sugerirala kako to možda i nije baš istina, te da se ne bi s Krešom toliko družila da joj nije na neki način drag. Vita joj je na to priznala kako Krešu samo "iskorištava" u trenucima kada se osjeća usamljeno, a sada se boji da to netko vani, točnije izvjesni Zvonimir, ne bi pogrešno protumačio.

Inače, stanari nisu baš najbolje prihvatili Big Brotherovu vijest ponedjeljkom, da će se tijekom tjedna neki od njih čuti sa članovima svoje obitelji ili prijateljima. Pri tome će nekom od njih od strane njihovih bližnjih biti priopćena jedna vijest koja neće biti istinita. Martina i Tessa odmah su se složile kako za sada ne žele znati jesu li razočarale svoje bližnje nastupom u BB kući, drugi su zbog vijesti uzbuđeni, dok je Maja Paola jedina kazala kako joj je svejedno hoće li se čuti s nekim iz vanjskog svijeta, budući da će u petak ionako možda izaći van.

Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara