Video: Frajerčina Krešo lagao o Vitinom "ručnom radu"?

"ISPALA sam ženska koju svatko želi samo pojebati!", derala se Vita nakon što je na plazmi vidjela kako se Krešo stanarima hvalio o navodnom "ručnom radu" kojim ga je razveselila. Big Brother je, naime, shvatio da stanari ne mogu prestati lagati, čak ni kada je riječ o boci istine pa im je njihove pričice lijepo kompilirao u video koji je, uz još neke intervencije "odozgo", po tko zna koji put posvađao stanare.

Big Brother je, naime, uočio "neizravan način kršenja pravila" pa je reagirao kratkim video programom, no nije ih htio dodatno kazniti. Ipak, ono što su vidjeli na plazmi vratilo im se u obliku najgore moguće kazne - novih svađa i dernjave kojih po Kući neko vrijeme nije bilo. Vita je u jednom trenutku na plazmi ugledala Krešu, koji je Senki i Mireli pričao o njihovim noćnim igricama, za koje atraktivna Splićanka tvrdi da su potpuno izmišljene.

Sve zbog prilagodbe

"Ka' pravo muško, sereš na svaku koju možeš!", prostačila je Vita i briznula u plač nakon što je shvatila da je i Krešo "jedan od onih frajera" koji se vole razbacivati kojekakvim uspjesima i lovačkim pričama u društvu. "To su bili počeci", pravdao se Krešo, dodavši kako se prva tri tjedna žarko htio prilagoditi situaciji u Kući pa je, kaže, činio neke stvari kojima se ne ponosi.

"A da na mene vječno ovaj Big Brother udara, to je postalo jasno", proderao se, jer ga, po njegovom mišljenju, producenti showa imaju na piku  pa nerijetko izvlače stvari ili zadaju zadatke koji bi mogli kompromitirati njegov "ugled". Povrijeđena Vita povukla se u sobu i plakala  pa joj je Krešo (onako ranjivoj...) opet pokušao objasniti kome je i zbog čega pričao o njezinoj ruci u njegovim gaćama. Splićanka se smirila i prihvatila njegovo (klimavo i bezvezno) objašnjenje, no "sveti Krešo" ovim je zaradio negativne bodove koji bi ga uskoro mogli stajati nominacije.

Zbog štete na kartici otišlo više od tisuću kuna

Osim što je primijetio da BB Kuća od stanara pravi lažljivce i spletkaroše, Big Brother je uočio i da su stanari potrgali karticu kojom kupuju namirnice. "Nije je moguće oštetiti slučajno", ukorio ih je i najavio novu kaznu. Iako su uspješno izvršili šoping zadatak i povećali kućni budžet, stanari će se zbog nemara ovog tjedna morati oprostiti od polovine iznosa, tako da su ostali na 1147 kuna.

Ekipa je morala odabrati jednog stanara kojem će povjeriti karticu i odgovornost (bit će kažnjen ukoliko joj se nešto opet dogodi), a na tu se dužnost odmah javio Vedran. "Ti cilo vrime skačeš i padaš", poklopio ga je Arsen pa je bocom istine odlučeno da će se karticom odsad baviti Maja-Paola. "Da nije kartica, bilo bi da smo nešto ostavili na stolu", negodovao je Goran, koji smatra da je Big Brother ove godine prestrog.

Mini striptiz protiv svakodnevnih svađa

Kako bi u depresivnu atmosferu unio tračak nade, Big Brother je stanare uposlio novim natjecanjem - izborom najtijela BB Kuće. Nauljeni stanari su u dnevnom boravku ponosno (?) pokazivali svoje bicepse, tricepse i ostale "cepse", a za finaliste su odabrani Arsen i Stipe te Martina i Tessa.

Nakon "tijesne" borbe, ustanovili su da su vlasnici najboljih tijela u Kući Stipe i Tessa, no nadurenoj ljepotici ni to nije pomoglo da prestane cendrati. Tessa je, naime, i dalje u depresiji pa dane provodi prigovarajući i plačući, a iz mračnog raspoloženja nije je uspio trgnuti ni Vedran, koji se, unatoč povremenom animozitetu, ipak trudi pokazati privrženost prema svojoj bivšoj (?) ljubavi. Ipak, Tessa je neutješna pa je još jedan težak, naporan i skandalozan dan u BB Kući zaključila riječima: "Jedva čekam da odem odavde!".

D.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara