Big Brother Beckham u vezi s glavnom glumicom "Zabranjene ljubavi"

ZDRAVKO LAMOT, popularni Beckham iz Big Brother reality showa u vezi je s glavnom glumicom, RTL-ove sapunice Anitom Berishom, koja glumi Petru Novak.

Kako saznaje Story, Beckham i Anita upoznali su se upravo na setu "Zabranjene ljubavi", RTL-ove sapunice u kojoj će uskoro i Zdravko pokazati svoje glumačke sposobnosti.

Nakon upoznavanja na setu, Beckham i Anita više puta su viđeni zajedno u javnosti, a da ih veže nešto više od prijateljstva primijećeno je na Zdravkovoj rođendanskoj proslavi.

Naime, kako se Beckham na Anitinom rođendanu pojavio bez poklona, a morao je brzo i otići, pripremio je za Anitu poklon koji joj je dao na svom rođendanskom tulumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko mi je drag. Potpuno sam promijenila mišljenje o njemu koje sam stvorila gledajući Big Brother." - izjavila je Anita za Story, te dodala kako je Zdravko prirodan, svjestan svojih vrlina i mana, zabavan i uvijek raspoložen.

"Međutim, ne mogu reći da mi je dečko, jer naša veza, ma u što god se razvila, još je u povojima. Dajem priliku vremenu da ono pokaže jesmo li jedno za drugo" - komentirala je vezu sa Zdravkom 19-godišnja glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara