Bijelo Dugme pred raspadom?

OSIM loše svirke Gorana Bregovića i Milića Vukašinovića, Bijelo Dugme, koje se ponovo okupilo nakon 15 godina, muče loši međuljudski odnosi, što nije novost, ali, kako tvrde očevidci s Koševa, u Sarajevu je bilo toliko trzavica da je očito da je bend pred raspadom. 

Na prvom od tri dogovorena koncerta na sarajevskom Koševu, osim loše odrađenog samog koncerta, legendarni rock sastav uzdrmale su "stare čarke" između Bebeka i Tife. Iza pozornice, kako piše VIPonline, izbile su ozbiljne trzavice kada je Tifi "pukao" glas, a Bebek želio otpjevati pjesmu do kraja umjesto njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tifini su prijatelji navodno pljunuli na Bebeka prilikom izlaska s pozornice, na što je on reagirao psovkama i prijetnjama kako se neće pojaviti na ostalim koncertima "jer mu nije samo do branja love, već misli i dalje da je jedini "pravi" pjevač Dugmeta.

Koncert Bijelog Dugmeta u Zagrebu će se održati 22. lipnja na maksimirskom stadionu. Dvadeset i jedna tisuća karata je prodana istog dana kada su i puštene u prodaju. Cijena karata bila je 120, 150 ili 200 kuna.

Organizator je za zagrebački koncert tiskao ukupno 60.000 karata, ali je izravno na prodaju ponudio tek 21 tisuću, dok su ostatak zakupili sponzori i agencije u Hrvatskoj i inozemstvu. Tako Coca-Cola, koja je glavni sponzor koncerta, ima na raspolaganju 15 tisuća ulaznica. 

Nakon Zagreba koncert bi se 28. lipnja trebao održati u Beogradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara