Srpska manekenka indirektno potvrdila orgijanje s Bregovićem

NAKON što je otkriveno da se članovi Bijelog Dugmeta, najpopularnijeg benda pokojne SFRJ, za beogradski koncert pripremali u društvu tri izazovne srpske manekenke, jedna od njih kazala je kako neće potvrditi da je u Bregovićevoj beogradskoj vili bilo orgija, ali je indikativno dodala kako "Brega ima najdivniju guzu na svijetu".

Podsjetimo, paparazzo srpskog tabloida Svet je prije desetak dana snimio tri atraktivne manekenke, Natašu Arsić, Nevenu Vasiljević i Draganu Rogojović, kako ulaze na sporedni ulaz Bregovićeve beogradske vile, gdje su se članovi benda pripremali za predstojeće koncerte u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu.

Dragana Rogojević je u razgovoru za Svet prvo izrazila iznenađenje što su paparazzi uspjeli snimiti nju i njezine "kolegice", te dodala kako neće potvrditi, ali ni demantirati da je u Bregovićevoj vili bilo orgijanja s članovima Bijelog Dugmeta.

"Ne želim da zvučati grubo, ali mislim da nikoga ne treba zanimati šta sam radila u Bregovićevoj vili i da li smo orgijali." - kazala je Rogojević, inače jedna u nizu bivših Bregovićevih djevojaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da u Bregovićevoj vili manekenke i članovi Bijelog Dugmeta nisu igrali šah, da se zaključiti i iz sljedeće izjave srpske manekenke: "Goran Bregović je jedan od najseksipilnijih muškaraca iz našeg javnog života i ima najdivniju guzu na svijetu. Mislim da bi rijetko koja djevojka ostala imuna na njegov fizički izgled, ali isto tako i na mentalni sklop."

Uzme li se u obzir da Dragana Rogojević ima na stražnjici istetovirane inicijale G.B., postaje prilično jasno kako su se "Dugmići" pripremali za predstojeće koncerte.

(Foto: Svet)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara