Bivši ljubavnici Goran Ivanišević i Vanja Halilović mimoišli se na Plesu

Bivši ljubavnici Goran Ivanišević i Vanja Halilović mimoišli se na Plesu

BIVŠI ljubavnici, voditeljica Vanja Halilović i najtrofejniji hrvatski tenisač Goran Ivanišević zamalo su se sreli u zračnoj luci Pleso - Goran je sa suprugom Tanjom Dragović i kćeri Amber Marijom krenuo u Split, a Vanja Halilović vraćala se iz Dubrovnika, točnije s Pelješca, na kojem već tradicionalno ljetuje. Da Vanjin avion kojim slučajem nije kasnio, hrvatske tabloide još jednom danas bi potresala sada već pomalo uspavana afera, jer teško da bi susret bivših ljubavnika i Goranove supruge protekao civilizirano ili čak uljudno.

Prema navodima tjednika Story, bivše ljubavnike "prevarilo" je vrijeme - Vanjin avion je kasnio, pa je umjesto prema redovnom vremenu leta, Vanja iz Dubrovnika sletjela dvadesetak minuta kasnije, samo tridesetak sekundi prije nego što je u zračnu luku u pratnji obitelji ušetao Goran gurajući kolica sa prtljagom. Vanju na Plesu nije dočekao njezin novi dečko, a bivši muž Tanje Tomić, Mislav Margetić, već je odmah nakon što je pokupila prtljagu, voditeljica sjela u taksi i odvezla se u smjeru Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanja Halilović, koja se nada kako će vijest o njezinoj novoj ljubavi konačno staviti točku na kraj afere koju je imala s Goranom, ovaj, zamalo slučajan susret nije htjela komentirati. Ipak, kada je riječ o tome kako provodi ljeto, Vanja je bila nešto razgovorljivija. "Svake godine odlazim na Pelješac pa sam ondje bila i sad jer mi odgovara mir. Odvojim vrijeme za roditelje, posjetim rodni Dubrovnik", kratko je pojasnila.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara