Blanka Vlašić postala voditeljica duhovnih susreta

Blanka Vlašić postala voditeljica duhovnih susreta
Screenshot: YouTube

BLANKA VLAŠIĆ postala je voditeljica duhovnih susreta u organizaciji Udruge Teofil - alumnija Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Ti biblijski susreti za odrasle će se zvati Susreti u riječi, a najavni video Blanka je snimila s fra Antom Vučkovićem koji ima ulogu predavača.

"U organizaciji Udruge Teofil - alumnija Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu od 23. listopada počinjemo s redovitim biblijskim susretima za odrasle u duhu nove evangelizacije, promicanja osobnog duhovnog rasta te veće društvene i vjerske zauzetosti", stoji u opisu najavnog videa.

"Treba ljudima reći da dođu u sjemenište gdje ćemo se družiti, razgovarati, imat ćemo goste. Jednom riječju - susrest ćemo se", kaže Blanka u videu.

Prvi susret zakazan je za 23. listopada u 20 sati u Nadbiskupskom sjemeništu, a tema će mu biti Moć i nemoć jezika.

Preobraćenje na parkingu

Blanka je ljetos u Međugorju otkrila da je preobraćenje doživjela 2013. godine i to - na parkiralištu

"Tamo, na tom pustom parkiralištu, za vrijeme njegova monologa koji sam ja poslušala dogodilo se moje obraćenje. To nije bilo potaknuto nekim mojim pitanjem, to je bio dar. Izljev Duha Svetoga koji je promijenio cijeli moj život, mene cijelu iz korijena. Ne volim izraz da sam pronašla Boga, jer ne mogu pronaći onog koji je mene pronašao prvi. Prisjetila sam se Boga, svog Spasitelja. Bog mi se smilovao. Ubrzo sam isplakala svoj prijašnji život. Otišla sam prvi put u crkvu na misu, ispovjedila se i pričestila. I to je bila moja prva misa nakon toliko godina", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara