BMW dostupan svima

ZRNCE utjehe svim onim nesretnicima koji si ne mogu priuštiti pravi automobili i još ktome BMW nudi Lifestyle odjel bavarske marke. Radi se o vjernim minijaturama najpopularnijih BMW-ovih modela koje su ovih dana obogatile police prodajnih centara.

Želite li vjernu kopiju svog automobila snova ili ste samo strastveni kolekcionar znajte da je izbor više nego bogat. Automobili se nude u nekoliko formata, bolje rečeno mjerila.

Najskuplji su oni najveći, dakle u mjerilu 1:12, a njihova cijena se kreće i do 330 eura, gotovo koliko iznosi mječna rata za automobil. Osjetno jeftiniji su oni u mjerilu 1:18, a i izbor je puno izdašniji. U ovom slučaju morat ćete izdvojiti 59 eura.

Pridodamo li široku ponudu modela u manjim mjerilima, BMW Lifestyle u novom katalogu minijatura 2005/2006 pokazuje sve novitete za predstojeću sezonu. Dinamične modele u prvom redu predstavljaju BMW-ova serija 1 i serija 3, a tu je i elegantna serija 6 u coupe, cabrio i dakako M6 izdanju.

Koji god model izabrali nećete zažaliti, jer su svi modeli, i oni najmanji, opskrbljeni brojnim detaljima što ih čini vjernim kopijama originala. Primjera radi, BMW serije 7 ima čak i kožna sjedala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, najatraktivnije su minijature modela koji se već godinama ne proizvode. Pored nezaobilaznih roadstera Z1 i Z3, na raspolaganju su i prošle generacije serija 5 i 7.

Naravno, u ponudi su i modeli koji su obilježili dugu BMW-ovu povijest, poput modela 507 iz 1959. godine, 328 Coupe iz 1940. godine i 328 roadster iz 1938. godine.

BMW-ovi minijature kao i novi katalog 2005/2006 mogu se naručiti u Online-shopu, kao i putem zastupnika BMW-a za Hrvatsku, tvrtke Tomić&Co.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara