Brad Pitt i Edward Norton zatulumarili na koncertu Radioheada

HOLIVUDSKI glumci Brad Pitt i Edward Norton iskoristili su predah od obaveza (filmskih i obiteljskih) kako bi poslušali koncert jednog od svojih najdražih bendova, Radioheada, koji su trenutno na velikoj europskoj turneji gdje promoviraju svoj posljednji studijski album "In Rainbows". Holivudske zvijezde sprijateljili su se na snimanju filma "Klub boraca", ali zbog različitih zemljopisnih položaja u zadnje vrijeme rijetko se viđaju - tako da im je koncert u Italiji došao "kao naručen".

"I Brad i ja smo obožavatelji Radioheada, i ovo nam je došlo kao naručeno da se malo odvojimo od obaveza i uživamo u muškom druženju. Zapravo, ne sjećam se kad sam se ovako dobro zabavio", Edward Norton je kratko komentirao u trenutku kad se zaputio prema talijanskoj V.I.P. loži gdje ga je Brad već strpljivo čekao. U milansku Civica Arenu Brad je stigao privatnim zrakoplovom neposredno prije početka koncerta, dok je Norton malo kasnio i naletio na novinare, koji su ga dodatno usporili.

"Brad naprosto obožava Radiohead"

Bliski izvori prijatelja potvrdili su kako Brad Pitt Radiohead naprosto obožava i kako mu ovo nije prvi put da svoje idole gleda kako sviraju uživo. Nakon koncerta Pitt i Norton su ostali tulumariti do sitnih sati po milanskim restoranima i klubovima, a noć su proveli na posjedu najpoželjnijeg holivudskog neženje i velikog šarmera, Georgea Cloonyja, koji se muškom dvojcu ovaj put nije pridružio. Brad je uhvatio zadnji predah prije velikog iščekivanja - rođenja blizanaca koje očekuje sa svojom životnom partnericom Angelinom Jolie.

Angelina, Brad, trudnoća i kreativni seks

Angelina je, pak nedavno progovorila o seksu s Bradom za kojeg kaže kako je trenutačno "kreativniji no ikad". "Kad sam trudna jako nam je zabavno u krevetu, moramo se puno više truditi jer nije jednostavno, ali zato nas potiče na kreativnost i smijeh", rekla je Angelina koja se ne namjerava vjenčati za Brada jer smatra kako brak nije bitan, osim toga, nasmijala se na pitanje kako ga predstavlja svijetu: "Da, ponekad s tim imam velikih problema. Ponekad ga zovem 'partnerom', ponekad 'ocem moje djece', iako mi se to čini predugačko. Ipak, većina ljudi nam se obraća kao supružnicima - vaša gospođa ovo, vaš suprug ono. S vremenom smo prestali ispravljati sve oko sebe, jer smatramo da u današnje vrijeme nije velika stvar biti zajedno, imati djecu - a ne biti u braku. Mi smo postali obitelj u onom trenutku kad smo postali par kojem su djeca od samog početka prioritet, pa se shodno tomu prema svima ponašamo kao da smo im pravi roditelji. Oboma nam se sada čini kako smo donijeli jako dobru i ispravnu odluku", rekla je Angelina koju mnogi još danas vide kao "luđakinju koja se drogira i ruke ozljeđuje žiletima".

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara