Uskoro na policama parfumerija - miris s potpisom Angeline Jolie

ANGELINA JOLIE za vrijeme trudnoće ubija dosadu raznoraznim aktivnostima - bira mjesto življenja, priča svijetu o seksu s Brad Pittom, obilazi festivale, s djecom putuje svijetom, a posljednja ideja je parfem s njenim potpisom. Njezine prethodnice Jennifer Lopez, Christina Aguilera i Gwen Stefani već imaju svoje parfeme, koji se vrlo uspješno prodaju u mnogim zemljama pa ju je to potaklo da i ona ima svoju šarenu mirišljavu bočicu.

Kako u posljednje vrijeme Angelina više vremena provodi u Francuskoj, s obzirom da su ona i Brad tamo kupili ogromno imanje u Provansi, logično se nametnula francuska kuća Coty s kojom lijepa glumica pregovara oko mirisa. Upravo je ta kuća nedavno na popis svojih klijenata uvrstila i glumicu Sarah Jessicu Parker s kojom također razmatraju mogućnosti mirisa koje Sarah želi lansirati na police parfumerija. "Angelina želi imati vrlo jak utjecaj u cijelom projektu. Nikako ne želi miris kojega sama ne bi nosila", rekao je izvor o Angelininim željama i idejama, međutim, jedno je sigurno - kakav god bio miris sigurno će za njim poludjeti mnoge djevojke i žene diljem svijeta.

Podsjetimo, glumica je nedavno sa svijetom podijelila vrlo intiman detalj o svojoj vezi s Bradom Pittom, a taj je kako im je seks za vrijeme trudnoće puno kreativniji i i zanimljiviji, "jer je nezgodno pa se moraju malo pomučiti da bi dobili što žele". Čini se kako trudnoća Angelinu potiče na mnoge kreativne stvari, pa je možda pod tim utjecajem došla na ideju o parfemu. Kako je Brad jednom prilikom u intervjuu rekao da želi imati toliko djece koliko je potrebno za nogometnu momčad, možda će Angelina nakon rođenja blizanaca ponovno zatrudnjeti što je u neku ruku i dobro, jer će svijet moći uživati u raznim proizvodima njezine mašte koju potiče njezina "kreativna trudnoća".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara