Brad Pitt zamolio Brada Pitta da promjeni ime

Brad Pitt zamolio Brada Pitta da promjeni ime

IMENJAK poznatog glumca Brada Pitta, inače australski boksač koji se ove godine natječe na Olimpijskim igrama u Pekingu te se nada zlatnoj medalji u kategoriji teškaša, putem medija zamolio je glumca da promijeni svoje ime. Naime, Pittu Boksaču je "pun kufer" toga da ga neprekidno zamjenjuju s glumcem i da, ukoliko netko primjerice na popularnoj internetskoj stranici za pretraživanje weba Google upiše njegovo ime tražeći njega, prije toga mora proći sve što Google izlista o popularnom glumcu.

Slična stvar se dogodila i u Pekingu - kad se pročulo kako u Olimpijsko selo stiže Brad Pitt nastala je sveopća euforija. "Na dokumentima je jasno pisalo Brad Pitt te iako je riječ o sportskom događaju, svi su prvo pomislili na slavnog glumca i razočarali se kad su shvatili da nije riječ o njemu već o meni. Stvarno mi je dosta toga. Ja sam cijeli život bio Brad, a on je ionako svoje pravo ime promijenio, i to u moje", požalio se Brad Boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je uložio primjedbu glasnogovorniku Brada Glumca, u nadi da će ga ovaj poslušati. "Brad i Angelina se čine kao razumni ljudi, možda me poslušaju. Shvaćam da je njemu to možda nezgodno, ali ako se ova agonija nastavi, možda ću potražiti pomoć suda", dodao je.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara