Britanac 90 kilometara na koljenima zbog ljubavi

JEDAN Britanac daje novo značenje molitvi za ljubav jer će puzeći na koljenima prevaliti gotovo devedeset kilometara ne bi li našao partnericu.

Sa znakom "Možeš li me voljeti?" na leđima i s 18 bombonijera na uzici vezanoj za zglobove i gležnjeve, Mark McGowan je počeo neobičnu potragu za djevojkom.

Put će ga odvesti od gostionice Tabbard Inn u Southwarku, u južnome Londonu, do katedrale u Canterburyju, kao što su hodočasnici išli u slavnoj knjizi Geoffreya Chaucera "Canterburyjske priče" iz 14. stoljeća.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj 37-godišnji glumac nada se da će svojim "umjetničkim hodočašćem" skrenuti pozornost na ljude koji su sami za blagdane. Vjeruje da će svoje hodočašće završiti za 30 dana.

"Neki Božić provode u totalnome očaju i jadu s kojima se teško nositi. Nadam se da će ovo potaknuti ljude da pozovu nekoga k sebi", rekao je.

McGowan je iz Peckhama u južnome dijelu Londona, a ovo mu nije prvi bizarni pothvat. U 2003. dva je tjedna nosom kotrljao indijski orah desetak kilometara, sve do Downing Streeta, u znak prosvjeda protiv studentskih dugova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara