Britney i Adnan: Prvo ga je mlatila mobitelom, sad roni gorke suze

OTAC posrnule Britney, Jamie Spears, uzeo je stvar u svoje ruke - postavljeni čuvari ispred Spears rezidencije ne smiju pustiti Adnana u kuću, jer po mišljenju Britneyine rodbine oni nisu dobri jedno za drugo. Adnan je pobjesnio i frustrirano se udaljio, ostavljajući pop princezu na brigu tati. Očigledno on nije njen princ na bijelom konju koji će ju izbaviti iz dvorca, no mediji su to znali puno prije, upozoravajući kako Adnan u pjevačici vidi isključivo materijalnu korist. 

Otac zvijezde je nepopustljiv - brine za sve njene stvari, pa se tako umjesto nje pojavio i na sudu u slučaju skrbništva nad djecom. Iako se najavljivalo da bi Britney možda mogla i doći, po odvjetniku je poručila da nije imala neku namjeru pojaviti se. Sudska bitka se nastavlja iskazima ljudi koji su u proteklih nekoliko mejseci svjedočili kako se Britney odnosi prema sinovima Seanu prestonu i Jaydenu jamesu, koji su joj zakonski oduzeti nakon što se pokazala kao nesposobna majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se nekako zabavi, Britney se pojavila u CBS-ovoj seriji "How I Met Your Mother", iako joj to očigledno nije pomoglo da otkloni misli od Adnana. Pred paparazzima je doživjela još jedan živčani slom i nije mogla sakriti suze zbog zabrane druženja s Adnanom, što je okupljene predstavnike medija prilično iznenadilo, obzirom da mu je prije samo nekoliko dana bacila mobitel u bazen, našavši u njemu kompromitirajuće SMS poruke koje ga povezuju s tajanstvenom ženom.

T.Ž., D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara