Britney napokon sa sinovima, u priču se upleo i Mel Gibson

POSRNULA pop zvijezda Britney Spears viđena je kako opušteno uživa sa sinovima Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom, koje je dobila pravo povremeno viđati nakon dvomjesečne sudske zabrane. Hodala je uz Jaydenova kolica koja je gurao njen otac Jamie Spears, a ekscesnoj Britney, koja svakodnevno puni naslovnice svojim neobičnim ponašanjem, nije bilo ni traga.

Ipak, navečer je izašla van kako bi se družila s Melom Gibsonom. Viđeni su kako s još nekolicinom ljudi sjede i uživaju u hrani ruskog restorana Romanov. "Bilo je zanimljivo vidjeti njih dvoje zajedno, čula sam da je bilo uzbudljivo i kako su se njih dvoje baš složili", izjavio je "bliski izvor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oboje su se na večeri držali bezalkoholnih pića i vode, što je možda i bolje s obzirom na njihovo prijašnje iskustvo s alkoholom - oboje, naime, imaju dosje zbog vožnje u pijanom stanju, a glumac je i bivši alkoholičar koji se, prema vlastitom priznanju, protiv ovisnosti borio gotovo deset godina. Iako oboje slove kao osobe sklone ekscesima, ovog puta nam to nisu priuštili.

T.Ž.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara