Zbog curenja informacija o Britney, otkaz dobilo 13 zaposlenika bolnice

SVJETSKA javnost mjesecima je bila upućena u sve dijagnoze, zdravstvene kartone i hospitalizacije Britney Spears, a skenirani dokumenti redovito su bili objavljivani na američkim trač portalima. Napokon je došlo vrijeme da za nezakonito curenje informacija netko i plati, a nakon višetjedne istrage, ugledna je bolnica otpustila 13 djelatnika jer su, pišu američki mediji, u zamjenu za novac medijima davali povjerljive zdravstvene kartone posrnule pjevačice.

Šest djelatnika je suspendirano, a informativni razgovori očekuju još nekoliko psihijatara, koji su sudjelovali u akciji "spašavanja" kad je ispred doma Britney Spears, uz nezapamćenu medijsku hajku, došlo nekoliko vozila Hitne pomoći, pa čak i vatrogasci. Doktori, medicinske sestre, pa čak i čistačice mjesecima su odavali povjerljive tajne koje su, dodao je glasnogovornik posrnule zvijezde, dugotrajno narušili "njezinom ugledu i poslovnim prilikama za povratak u vrh svjetske glazbene scene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo već kod povratka, spomenimo i da je Britney na snimanju humoristične serije "Kako sam upoznao tvoju mamu" oduševila ekipu, a brojni su glumci pjevačicu opisali kao "nevjerojatno pozitivnu osobu s istančanim smislom za humor". Njezin novi spot za pjesmu "Break the Ice" već se naveliko vrti na svjetskim glazbenim TV postajama, a iz diskografske kuće Jive Records poručili su kako postoji velika mogućnost da pjevačica uskoro krene na veliku svjetsku turneju. Britney je, čini se, privatne probleme odlučila rješavati - poslom.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara