Brončana Martina Zubčić ljubi misterioznog nogometaša

ZAHVALJUJUĆI bronci koju je osvojila na Olimpijskim igrama, privatni život tekvandoistice Martine Zubčić postao je itekako zanimljiv medijima. 19-godišnja Zagrepčanka priznala je u razgovoru za SN kako nije previše oduševljena novonastalom situacijom: "Malo mi je sve to čudno. Ne znam koliko sam u ovih 24 sata dala intervjua, a zvali su me i moji, kažu i da je tamo ludnicu, da su novinari bili i kod nas doma. Malo mi se to čini previše".

Uz priznanje da se u Hrvatskoj ne može živjeti od taekwondoa, Martina Zubčić za SN je otkrila i kako odnedavno ima dečka - i to nogometaša. "Imam dečka. U Zagrebu je. S čim se bavi. Pa, nogometaš je, nismo dugo skupa. Ime? Ne, ne bih o imenu", rekla je i dodala kako je vrlo ponosan zbog njezinog osvajanja bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori Izbora za Miss sporta nekoliko su je puta, s obzirom na njezin atraktivni izgled, pozvali na sudjelovanje, no mlada Zagrepčanka kaže kako u tome ne vidi smisao, jer je zanima samo sport, a ne i popratne stvari koje ponekad donosi. "Ne, neću ići, zvali su me i lani, slali doma prijavnice. Nisu ti izbori za mene", zaključuje brončana tekvandoistica.

M.A.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara