Bryan Adams pjesmom izvodi Amy Winehouse na pravi put

JEDAN od najslavnijih pjevača današnjice, popularni Bryan Adams napisao je novu pjesmu "Flower Grown Wild" posvećenu njegovoj britanskoj kolegici Amy Winehouse u kojoj je upozorava da se igra sa smrću. Navodno će ovu pjesmu Bryan pjevati s Amy u duetu na koncertima njegove nadolazeće turneje.

"Bryan je bio toliko zabrinut  za Amy da joj je odlučio napisati pjesmu. Nadao se da bi je ona mogla trgnuti, da zastane i razmisli o svom životu i odlukama koje donosi. On ju je odlučio uzeti pod svoje okrilje i izvesti je na pravi put", ispričao je Bryanov prijatelj.
 
Riječi pjesme uključuju stihove poput "nalaziš se između zvijezda i barova, svodnika i pilula" i "slika je izblijedjela i dan je okončan, vraćaš se kući ničem osim napunjenog pištolja". Bryan pjeva: "možda izgleda kao dama, ali ona je cvijet koji je izrastao u krivom smjer" i dodaje "nitko nije vidio tvoje suze na čipki i svili, nitko nije vidio dijete koje se krije iza tvog lica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je samo jedna u nizu "SOS akcija Spasimo Amy" koju već mjesecima provode njena obitelj, prijatelji i poznanici. Do sada ništa nije urodilo plodom; Amy se i dalje drogira, samoozljeđuje i alkoholizira. Možda se ovoga puta zaista trgne i shvati da put kojim je izabrala ići ne vodi ničem dobrom.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara