Buduća engleska princeza Kate Middleton se prvi put napila u javnosti

26-GODIŠNJA djevojka princa Williama dosad je jako pazila na svoj imidž u javnosti, a pijanke, provode i izmjenjivanje nježnosti s pripadnikom kraljevske obitelji uvijek se trudila držati podalje od paparazza. Ipak, nakon dvije godine u tabloidima, i njoj se omakao savršeni materijal za britanske trač urednike koji jedva čekaju da netko iz kraljevske obitelji zgriješi - na rođendanu Nelsona Mandele popila je koju čašicu više, a koncert je napustila hodajući uz pomoć prijatelja.

Oko 20 sati Kate je svježa i nasmijana došla na veliku proslavu 90. rođendana Nelsona Mandele, na kojoj su pjevale neke od najvećih svjetskih zvijezda, ali četiri sata kasnije situacija je bila potpuno drugačija. Napuštajući noćni klub Whisky Mist, Kate je prijatelje s kojima se zabavljala zamolila da je pridržavaju i pokušavaju sakriti od znatiželjnih pogleda i bljeskalica. Te sreće ipak nije bila - uhvaćena je kako jedva hoda, a britanski su mediji priču nazvali "prvim javnim pijanstvom buduće kraljice".

Iako Kate i princ William planove za brak ne žele otkriti javnosti, agilni britanski tabloidi nedavno su objavili kako će se par uskoro vjenčati, te kako kraljevska obitelj planira ceremoniju koja će zasjeniti čak i vjenčanje princa Charlesa i Diane. Mladu Britanku, inače, često uspoređuju s tragično preminulom princezom, ističući kako je "trenutno jedina u kraljevskoj obitelji koja liči na nešto", a vide je i kao Dianinu nasljednicu kad je u pitanju modni stil, jedan od najslabijih segmenata javnog djelovanja kraljevske obitelji.

Unatoč sudskim prijetnjama, loši odnosi između Kate Middleton i tamošnjih (iznimno utjecajnih) tabloida i dalje traju. Potencijalna princeza je 2005. godine zatražila da je se zaštiti od nevjerojatnog medijskog interesa, ali joj molba nije uslišana jer su u to vrijeme propale po tko zna koji put propale zaruke s princom Williamom. S njim je, podsjećamo, prekidala nekoliko puta, a da su ponovo u sretnoj vezi, javnost je doznala na prošlogodišnjem koncertu za princezu Dianu, kad su budući supružnici držanjem za ruke otkrili kako im je veza opet - na snazi.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara