Cetinski protiv Gotovčevih: Bili bi ludi da dajemo bolesnicima reklamu

Tekst: A.M.
Foto: Jure Mišković, Jadran Babić / CROPIX

MEDIJSKA trakavica Gotovčevih nastavlja se iz dana u dan. Nakon što je Ante u prvoj epizodi reality showa "Gotovčevi" izjavio da je u njegovu suprugu Simonu bio zaljubljen Tony Cetinski, reagirao je Cetinski, njegova supruga Ivana Nobilo i kao što je to bilo za očekivati - ponovno Ante Gotovac.

"Postoje ustanove koje bi se trebale baviti nekim ljudima, a ne mediji, nažalost"

"Bilo kakav komentar je suvišan! Postoje ustanove koje bi se trebale baviti nekim ljudima, a ne mediji, nažalost. To nema veze s mozgom", riječi su kojima je Tony Cetinski demantirao priču o upoznavanju Simone i Ante te svoju zaljubljenost u Simonicu.

Gotovac, koji je jučer tvrdio da mu je Cetinski jako dobar prijatelj, danas kaže da je istina sve što je već prije rekao, između ostalog i to da je nemilosrdno oteo Simonicu popularnom pjevaču. "Smatram da je istina da mi treba psihijatrijska pomoć iz razloga što sam kad on nije imao novca kao prijatelj uskočio i iskeširao 28,5 tisuća eura da bi njemu kupio Renault Avantime", tvrdi Ante za Novu TV.

Što se tiče spomenutog automobila, Cetinski prema riječima Gotovca tvrdi da ne zna o čemu priča te da taj automobil nikada nije koristio. "Moram naglasiti da ga je koristio u onoj situaciji kad je slikan s Monikom Viti, u mojem autu kojeg sam ja platio", priznaje kontroverzni Gotovac koji dodaje da je njihov odnos zahladio nakon što mu je on oteo Simonu.

"Bili bi ludi da dajemo komentare i da dajemo bolesnicima reklamu. Oni koriste ljude koji su trenutno interesantni javnosti da bi sebe promovirali"

"Istina je da je gospodin Cetinski, inače moj bivši prijatelj s kojim sam se družio 20 godina, doveo Simonu kod mene i moram priznati da je bio ljubomoran. Tad smo se malo razišli, prestao se javljati, a Simonici je još neko vrijeme slao porukice", tvrdi Ante. Na cijelu situaciju reagirala je i Tonyjeva supruga Ivana Nobilo koja ima isto mišljenje kao i njezin suprug Tony.

"Bili bi ludi da dajemo komentare i da dajemo bolesnicima reklamu. Oni koriste ljude koji su trenutno interesantni javnosti da bi sebe promovirali. Prema tome, na takve jeftine štoseve ne možemo nasjesti", rekla je za Novu TV Ivana. Iako se čini kao da je točka na "i" u slučaju Gotovčevih i Cetinskog tu završena, ne sumnjamo da će dobiti još koji nastavak i na taj način ponovno dobiti nezasluženi medijski prostor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara