Ćiro: Farma me toliko oduševila da kupujem kuću na selu!

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ je ovog vikenda posjetio Farmu i njezine blatnjave stanovnike povodom priprema za ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo. Kratko vrijeme koje je proveo u zabiti u Lonjskom polju bilo je dovoljno da shvati kako "ima nevjerojatnu nostalgiju za selom", zbog čega je odlučio kupiti imanje i početi se baviti agrikulturom o kojoj trenutačno pojma nema, ali ima volje i afiniteta naučiti sve o zemlji i motiki.

"To je tamo takav jedan ambijent za kakvim čovjek ne može ne imati nostalgične porive. Nakon tog kratkog iskustva na farmi odlučio sam nešto napraviti na selu - kuću, imanje i sl. Možda čak i tom predjelu Lonjskog polja jer je predivno. Evo, baš me neki dan 'majstor od bundeve' Željko Mavrović upoznao s djelatnostima te vrste, tako da ću se možda kroz neko kraće vrijeme pokazati kao - pravi seljak", rekao je Ćiro oduševljen Farmom, domaćim životinjama, farmerima koje je trenirao te Dvinom Meler.

"Alenu i Rafi mjesto u teatru, Dvinu na tron!"

Igre radi, Ćiro je stanovnike Farme, kao i lokalne nogometne skupine "Kloštar" i "Lipovac", uputio u male tajne najvažnije sporedne stvari na svijetu, koja će uskoro zauzeti poziciju broj jedan. nakon treninga i nekoliko savjeta, Ćiro je izdvojio neka imena kojima je smjestio pridjev - borben.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkrio sam nekoliko nogometaša, posebno Rafu koji je borben, odlučan i žustar. Međutim, Alenu i njemu je prije mjesto u teatru nego na nogometnom terenu", rekao je Ćiro koji ne krije da mu je Dvina glavni favorit: "S njom sam oduševljen", rekao je nakon što joj je na farmi svirao gitaru, otpjevao pokoji stih i rekao kako "joj ne može niti reći kako je sretan što ju je vidio".

Ćiro je 2006. godine prije Svjetskog nogometnog prvenstva sudjelovao u reality showu "Zvijezde protiv legendi" kad je u karanteni držao momčad "Zvijezda" i pripremao ih za susret s "Legendama". Na pitanje bi li se ikad prijavio i sudjelovao u reality showu ovakve vrste, Ćiro je rekao: "Ne da bih se prijavio, nego molim Sinišu Svilana da me primi u show!"

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara