Depresivna Madonna skinula prsten, a Guy postaje "nova Heather Mills"

RAZVOD Madonne i Guya Ritchieja sigurna je stvar - uskoro bivši supružnici unajmili su odvjetnike, a njihovi prijatelji medijima su do najsitnijih detalja ispričali okolnosti završetka sedmogodišnjeg braka. "Guy Ritchie je nova Heather Mills", pišu strani mediji, komentirajući činjenicu da supružnici, kao u brakorazvodnoj parnici Paula McCartneya od Millsove, nisu potpisali predbračni ugovor, a Madonna je unajmila Fionu Shackleton, jednu od glavnih odvjetnica u McCartneyevom timu. Osim toga, Guy Ritchie će višestruko profitirati, i to zahvaljujući sedmogodišnjem braku i zajedničkom sinu, zbog čega bi mogao dobiti nezanemariv dio njezinog bogatstva.

"Madonna je trenutno grozno raspoložena. Kad je takva, najbolje ju je pustiti da bude sama. Nije joj lako prihvatiti činjenicu da joj je propao još jedan brak te da i dalje nije našla ljubav svog života", rekao je izvor blizak paru britanskim medijima. Guy Ritchie navodno je sve ove godine teško podnosio činjenicu da je postao "Mr. Madonna", a do posljednjih, očito i odlučujućih trzavica u braku došlo je za vrijeme njezine suradnje s Justinom Timberlakeom i Stuartom Priceom.

Druženje s Justinom prešlo u pipkanje?

S producentima koji su stvarali njezin aktualni album "Hard Candy" za vrijeme snimanja se, prema Guyevom mišljenju, "ponašala preslobodno", pa su se supružnici tri mjeseca svakodnevno svađali zbog njegove ljubomore. Madonna se, pak, naljutila jer Guy nakon pristanka za posvojenje Davida iz Malavija nije promijenio ploču - čak i obiteljski prijatelji tvrde da se s tamnoputim dječakom nije zbližio, što mu Madonna ne može oprostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je onih koji vjeruju u njihovo pomirenje, jer su im odnosi daleko od idiličnih gotovo od vjenčanja. "Teško je biti s Madonnom. Ona je prejaka ličnost i doslovno guta muškarce. Frajer se s njom u vezi osjeća kao supruga, jer ne može zarađivati kao ona i jednostavno nema tu šefovsku energiju", objašnjavaju prijatelji bračnog para koji već pola godine spava u odvojenim sobama, a uskoro će prestati živjeti zajedno. Madonna će razvod službeno potvrditi nakon završetka turneje "Sticky & Sweet Tour" u prosincu ove godine, i to zato što "ne želi da se o njezinom privatnom životu piše više nego o glazbi".

Supružnike očekuje mučna podjela milijuna

Kad je u pitanju dijeljenje zajedničke imovine, Madonna i Guy imaju pune ruke posla - u Marylebonu pokraj Londona imaju kuću vrijednu sedam milijuna funti, a imanje oko nje se procjenjuje na šest milijuna. Dvije kolibe zajedno vrijede dva milijuna, a još pet milijuna funti ide na druge nekretnine po Velikoj Britaniji.

Veliko imanje koje posjeduju u Wiltshireu procjenjuje se na deset milijuna funti, a njujorški stan koji gleda na Central Park na dva milijuna funti. Što se voznog parka tiče, situacija je jednako glamurozna - Audi Q7 4x4 vrijedan 47 tisuća funti, Mercedes Benz od 35 tisuća te Range Rover koji košta oko 58 tisuća funti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara