Kobna sedma godina: Madonna i Guy Ritchie mjesecima žive odvojeno?

IAKO Madonni na poslovnom planu cvjetaju ruže, to navodno više nije slučaj u braku s britanskim redateljem Guyom Ritchiejem. Britanski tabloidi, naime, pišu kako supružnici nakon sedam godina braka više ne žive zajedno - podijelili su imanje i uopće se ne viđaju, osim kad treba zablistati na crvenom tepihu. O razvodu ne razmišljaju, već nastoje spasiti brak koji je, zbog neslaganja karaktera, već dugo na kušnji, a čini se kako stvari ne idu na bolje, jer je Madonna počela opremati svoj njujorški stan u kojeg će se navodno preseliti bez supruga.

Novinari na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu nisu mogli ne primijetiti da Madonna i Guy Ritchie uopće ne pričaju te da oboje izgledaju zaokupljeni nekim drugim stvarima. Madonnini bliski (i lajavi) suradnici ispričali su medijima kako je pjevačica nezadovoljna jer Guy ne provodi dovoljno vremena s djecom - Lourdes, Roccom i Davidom, a nije joj drago ni što se nakon sedam godina "škole bontona" nije naučio ponašati na crvenom tepihu.

U New York i na turneju bez supruga

Ritchie navodno i previše pije, a Madonna ne namjerava usporiti tempo zbog suprugovih problema - uskoro kreće na veliku svjetsku turneju koja će trajati do kraja godine.

U Madonninom velikom njujorškom stanu ovih su dana počeli radovi, a osoblju je rečeno da ga pripreme za Madonnu i djecu, bez spominjanja njezinog supruga. Veliki apartman koji gleda na Central Park, a ima dvije teretane i salon ljepote, Madonna posjeduje više od dvadeset godina, a u njega će se navodno preseliti jer više ne može "imati bazu samo u Londonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj se muž nije pretvorio u ono što sam zamišljala..."

U britansku prijestolnicu preselila se, naime, isključivo zbog supruga, no ubrzo je shvatila da je London "puno humanije mjesto" od New Yorka u kojem je dotad živjela. "Ovdje nema toliko paparazza, a onima koji te slijede svaki dan brzo dosadiš. Zapravo su tolerantni prema poznatim ljudima. Ne znam kako bih s djecom izdržala u Los Angelesu", rekla je pjevačica nedavno, osvrćući se na pošast paparazza u svjetskim mekama šoubiznisa.

Madonna je u nekoliko navrata otvoreno progovorila o problemima u vlastitom braku, a posljednji detalj ispričala je u MTV-jevom dokumentarcu. "Moj se muž nije pretvorio u ono što sam zamišljala... Nekoliko sam puta poželjela završiti sve i činilo mi se da sam se udala iz pogrešnih razloga", rekla je u kameru upravo u vrijeme dok su je mediji spajali sa Stuartom Priceom, 30-godišnjim producentom i bliskim suradnikom.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara