Dobri učenici ostali u školi, a loši otišli na izlet

DOK SU pristojni klinci učili matematiku njihovi vršnjaci lošeg ponašanja uživali su u aranžmanu od 1000 funti za planinarenje i vožnju kanuima.

Roditelji škole Park Hall u Birminghamu pobunili su se protiv takve odluke da se nagrađuju loši učenici, a ne stimuliraju dobri.

Samohrana majka Maria Dixon potužila se kako je morala potrošiti 100 funti kako bi poslala kćer na jedno natjecanje znanja, a deset puta više love škola plaća za izlet nemarne djece.

Neki dobri klinci tvrde da im je sada žao što i oni nisu izostajali iz nastave i primali opomene zbog lošeg ponašanja jer bi se tada i oni našli među onima koji su otišli na jednotjedno putovanje i još primili džeparac.

Glasnogovornik škole kratko je komentirao da zločesti klinci nisu dobili izlet kao nagradu već je to način da ih se uputi u stjecanje dobrih društvenih navika.

Nadležni za školstvo izjavili su novinarima kako su predložili da se smanji izostanak s nastave, a samim školama je prepuštena odluka kakve sankcije ili preventivne mjere trebaju napraviti da riješe taj problem.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara