Dosad neviđeni uvjeti: Ovo će biti prva dva koncerta u Hrvatskoj nakon koronavirusa

Dosad neviđeni uvjeti: Ovo će biti prva dva koncerta u Hrvatskoj nakon koronavirusa
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Prvi koncert koji će se u Hrvatskoj održati nakon popuštanja mjera je humanitarni koncert "Sve za našu djecu" koji organizira udruga Riječko srce 29. svibnja. Trg Riječke rezolucije, na kojem će se koncert održati, neće biti popunjen, a nazočit će mu 150 posjetitelja. Koncert će uživo prenositi Kanal Ri.

Nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača, a koncertom se nastoji skupiti 86.000 kuna kojima će se kupiti defibrilatori/monitori za Kliniku za infektologiju.

Tony Cetinski pozvao je svoje fanove da dođu na koncert.

"Vidimo se kroz par dana u Rijeci na humanitarnom koncertu Sve za našu djecu - prikupljamo sredstva za KBC Rijeka", poručio je.

"Brojne restrikcije i epidemiološke preporuke obilježile su protekle mjesece. Unatoč tome, pronašli smo načine za humano djelovanje. U sklopu koncerta, koji će se održati 29. svibnja na Trgu Riječke rezolucije, na broj #0609009 javljat će se djelatnici KBC-a Rijeka", poručuju iz udruge Riječko srce.

Istog dana Kawasaki 3P nastupit će na drive-in glazbenom festivalu Picnic Galactic koji će se održati na parkiralištu zračne luke Franjo Tuđman u Velikoj Gorici.

Vidimo se i slušamo na prvom DRIVE IN koncertu u Hrvatskoj!! Nova avantura na neobičnom mjestu u neobično vrijeme 🎶🎼🎵🏋️ #discohernia #kawasaki3p SHARE IF YOU DARE ! 😁❤️🤘 ❤️❤️❤️

Objavljuje Kawasaki 3PPonedjeljak, 18. svibnja 2020.

"Nova avantura na neobičnom mjestu u neobično vrijeme. Vidimo se i slušamo na prvom drive in koncertu u Hrvatskoj", poručili su.

Na taj će se koncert moći doći automobilom u kojemu smiju biti maksimalno četiri osobe.

Automobili će se parkirati na točno određenim mjestima, a svaka grupa imat će svoj prostor unutar i oko automobila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara