Dupla sramota: Kate Moss odjenula haljinu koju su nosile još dvije osobe

SLAVNE holivudske osobe prilikom pojavljivanja na crveni tepih osim svoga izgleda i držanja moraju paziti na puno više stvari, kao na primjer kakvu haljinu i nakit koriste i je li netko prije njih nosio istu haljinu na koju su se odlučile, kako bi u svakom pojavljivanju bile savršene i u trendu. Modnoj ikoni Kate Moss prilikom posljednjeg prešetavanja crvenim tepihom dogodile su se čak dvije nezgode, što je prema holivudskim standardima - apsolutno neoprostivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na crvenom tepihu u Berlinu gdje je bila na premijernom predstavljanju svog najnovijeg parfema pod nazivom "Velvet Hour", britanska ljepotica i supermodel Kate Moss zabljesnula je u crnoj mini haljinici sa bijelim točkicama ukomponiranim sa štiklama dizajnera Christiana Louboutina, nije ni slutila da će ovo javno pokazivanje biti popraćeno sramotnim incidentima. Naime, Kate je prvo prošetala crvenim tepihom i iza sebe, naočigled svih fotografa koji su ovu situaciju dočekali s podsmjehom i podrugivanjem, ostavila komad plavih i očito loše ugrađenih ekstenzija.

Još jedan gaf napravila je kada je za predstavljanje izabrala tu crnu haljinicu koju su prije samo četiri mjeseca nosile čak još dvije poznate dame, Victoria Beckham i glumica Selma Blair. Ovakva modna greška u svijetu slavnih i holivudskih osoba naprosto je nedopustiva, tim više što ju je napravila jedna od najpoznatijih i najplaćenijih supermodela današnjice koja bi se iz tog razloga trebala "kužiti" u takvu stranu modnog svijeta i njegova pravila. Ova situacija neodoljivo podsjeća na slučaj Sarah Jessice Parker koja je istu stvar doživjela prošloga mjeseca na premijeri svog novog filma Seks i Grad.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara