Edo Maajka oduševio Zagrepčane u prepunom Gjuri

NAJBOLJI rapper s ovih prostora, Edo Maajka, oduševio je Zagrepčane gostovanjem u prepunom klubu Gjuro 2, a sve u sklopu itekako popularnog programa R&B Confusion. Od ogromne mase obožavatelja zagrebačko-bosanskog rappera bilo se teško probijati kroz klub, ali kad je oko ponoći Edo započeo s nastupom, u Gjuri je izbilo opće veselje.

Vječno nasmijani Edo je uz pomoć svoj DJ-a Frenkya "ekspresno" prolazio kroz svoje najveće hitove s albuma "Slušaj mater" i "No sikiriki". Ne treba posebno napominjati da je oduševljena gomila obožavatelja pri tome punim glasom pomagala Edi, atmosfera je bila zaista vrhunska.

Radilo se, kako je kazao Edo, o njegovom prvom nastupu ikad bez unaprijed utvrđenog popisa pjesama, za to je bio zadužen DJ Frenky koji je puštanjem matrice određivao koja će pjesma biti sljedeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edin treći album "Stigo ćumur" trebao bi se naći na policama CD shopova sljedećeg mjeseca, a ako je suditi prema fantastičnoj atmosferi u Gjuri, nema sumnje da će i treći Maajkin uradak naći na dobar odaziv.

N.B.
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara