Elizabeth Taylor: Želim da me pokopaju pokraj Michaela Jacksona

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

IZNENADNA smrt kralja popa Michaela Jacksona pogodila je ponajviše njegovu obitelj, milijuni obožavatelja diljem svijeta bili su u suzama, a glumicu Elizabeth Taylor potreslo je do te mjere da već razmišlja o grobnom mjestu koje bi bilo tik uz Michaelovo. "Voljela sam Michaela cijelom svojom dušom i srcem te ne mogu zamisliti svoj život bez njega", rekla je Elizabeth na njegovom pogrebu jer na komemoraciji u Staples centru nije bila u mogućnosti održati govor zbog ograničenog kretanja u invalidskim kolicima u kojima je završila zbog deformacija kralješnice. Također je, saznavši za prijateljevu smrt, psihički toliko oslabjela da je završila u bolnici.

Michaelov  film  "This Is It" premijerno će se prikazati 27. rujna

Velika filmska diva i osebujni glazbenik bili su veoma bliski prijatelji, a nakon posjeta Jacksonovom grobu i sama je počela razmišljati gdje i kako bi voljela biti pokopana. "Elizabeth je rekla kako nikada u životu nije osjetila takav duševni mir kao kada je sjedila u velikom mauzoleju između staklenih zidova i Michelangelovih replika, mjestu gdje se nalazi Michaelov grob", ispričao je izvor blizak 77-godišnjoj glumici za National Enquirer. Kralj popa je pokopan na groblju Forest Lawn u Los Angelesu.

U losanđeleskom Nokia Theatreu će se 27. rujna premijerno prikazati Michaelov dokumentarni film "This Is It", a priprema se i niz simultanih premijera koje se će održati u 25 zemalja diljem svijeta, uključujući gradove poput Londona, New Yorka, Rio de Janeira, Berlina, Johannesburga i Seoula. Film prati i pjesma "This Is It", u kojoj back vokale pjevaju Michaelova braća The Jacksons, a u prodaju će biti puštena 12. listopada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara