Farmerica Jelena: Koliko puta sam mogla postati popularna, a ponižavala sam se zbog Stoke!

POSJET gatare uzbudio je stare duhove Farme, a najviše je, čini se, djelovao na Jelenu, koja, otkako je farmere posjetila stanovita gospođa Nera, misli ne skida s bivšeg dečka Stoke. "Ako nekog fakat voliš, nećeš ići na taj način, nego ćeš ga čekati", Jelena se jadala prijateljici Ivani, koja nije znala kako bi utješila utučenu manekenku, pa joj je umjesto toga zapjevala pjesmicu ne bi li je oraspoložila. "Koliko puta sam mogla postati popularna, ali radi njega sam se ponižavala!", Jelena je zaključila kako joj je zbog Stoke definitivno pao "rejting", kako među muškom populacijom, tako i "očiju uprtih u nju" hrvatske javnosti. 

Dvina Meler, "mutikaša iz sjene", dosad je uspjela zadržati hladnokrvnost i "karatašku" koncentraciju - sa svim stanarima je više-manje bila u korektnim odnosima, izuzimajući se iz očitih sukoba i trač partija koji su na Farmi svakodnevna stvar. Međutim, Dvinina koncentracija je pred sam kraj showa počela popuštati, te je najveća pustolovka među manekenkama postala svjesna svojeg "statusa" među ostalim farmerima. Iako pred Dvinom svi šute kao zaliveni, čim spomenuta napusti prostoriju ogovaranje počinje. Povjerila se "duhovnom vođi" Farme, Rafi, koji joj je spremno udijelio nekoliko savjeta, ali umiriti je ipak nije uspio.

Gatara Nera u svojem dvodnevnom boravku na Farmi svima je ponešto prorekla, pa tako i napaljenom Sviscu - Svizac je dobio odbijenicu od gatare vezano za njegov upit za Severinu. Svizac je želio znati kolike su mu šanse da se oženi Severinom, a gatara mu je pružila kratak i jasan odgovor. "Nikakve! Severina će se udati za starijeg muškarca!", gatara je svoju viziju budućnosti Seve Nacionale začuđenim farmerima odmah pojasnila. Vidno razočaran Alen nadovezao se i na odnos koji je njegovao s Alex. "Nema šanse, nikad ju ne bih oženio. Jednostavno, ona nije moj tip žene! Nikad ju ne bih mogao voljeti!", odrješito je objasnio Rafi kako je seoska zafrkancija s missicom zaista i bila samo zafrkancija.

Uslijed nedostatka partnera za seksualna natezanja i partnera za obijesna tračanja, farmeri su sve više počeli primjećivati stvari oko sebe i došli do zaključka da na Farmi nešto opako smrdi. Međutim, nisu u pitanju životinje u štali, kako bi svaki zdravi razum najprije zaključio, već farmeri. Pitanje smrada i upitne razine higijene farmera već se nekoliko puta povlačilo - prvi je temu potakao Lupino, koji je jasno i glasno bivšu missicu Aleksandru Grdić u medijima optužio da se ne pere. Pomahnitale monologe Nataše Bebić na istu temu nećemo ni spominjati, gledatelji su se dovoljno nagledali istih tijekom njezinog (kratkog) boravka na selu, a tek sad kao glavni protagonist priče o smradu i neugodnim mirisima spominje se Rafo, kojeg je Svizac s izrazom krajnjeg gađenja na licu zamolio da se konačno okupa.

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara