Fit-mama Gisele Bundchen: Vježbala sam kung-fu do kraja trudnoće

Tekst: A.A.
Foto: JLP

GISELE BUNDCHEN brinula se tijekom trudnoće za izgled svoga tijela. Tako je brazilska manekenka sve do dva tjedna prije poroda trenirala kung-fu i tri puta tjedno vježbala jogu. "Mislim da mnoge žene zatrudne i onda kao da odluče pretvoriti se u kante za smeće", kaže lijepa Brazilka koja nije dopustila da se isto dogodi i njoj.

Nakon rođenja svog prvog djeteta, dječaka Benjamina u studenome prošle godine, Gisele je bilo prilično teško vratiti se na posao. "Došla sam u studio na snimanje i osjećala se poput izvanzemaljca; što se to događa, kakva frizura, šminka, što je ovo", bila je zbunjena Bundchen.

"Začahurila sam se u kući sa suprugom, bebom i psom i sve mi se u životu promijenilo. No, klijenti zaslužuju profesionalizam i poštovanje, a ja sam se zabrinula jer nisam baš osjećala tu poslovnu stranu. Inače, čim dođem na posao okrenem prekidač i `ušaltam` se, a sada je sve bilo drukčije", kaže 29-godišnji model. Čim su manekenka i njen suprug Tom Brady dobili sina, Gisele je rekla da joj je to najljepše iskustvo u životu i kako se nada da će biti dobra mama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara