George Michael jednosatnom gažom zaradio 2 milijuna funti

George Michael novu je godinu dočekao na velebnom imanju nedaleko od Moskve, pjevajući za javnosti nepoznatog ruskog tajkuna. Za nastup koji je trajao tek nešto više od jednog sata zaradio je nevjerojatnih 2 milijuna funti, čime je postao najbolje plaćeni pjevač u ruskoj povijesti, piše Daily Mail.

Koncertu je prisustvovalo tek tristotinjak uzvanika, mahom bogatih ruskih biznismena, pa je za pretpostaviti da je George zapravo inkasirao puno više. Naime, ruski su bogataši poznati po naručivanju pjesama i izdašnom plaćanju istih -  vrlo je vjerojatno da ćete, ako ruskom bogatašu ispunite glazbenu želju, u džepu naći i do nekoliko tisuća eura.

Na koncert je George Michael došao u pratnji dvadesetočlanog pratećeg banda, a poziv za gažu dobio je tek nekoliko dana prije. No, kako je u pitanju bila višemilijunska svota, mirne je savjesti otkazao sve obveze u Britaniji i odmah doputovao u Moskvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim honorarom nadmašio je Christinu Aguileru, koja je pjevajući na vjenčanju ruskog milijardera Andreja Melničenka 2005. godine zaradila nešto više od milijun funti.

D. K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara