George Michael tvrdi da će vjenčanja ipak biti

George Michael tvrdi da će vjenčanja ipak biti

NIJE trebalo dugo čekati da britanska pop-zvijezda George Michael reagira na medijske napise o otkazivanju vjenčanja sa svojim dugogodišnjim ljubavnikom Kennyjem Gossom.

"Daily Mail" je tu priču objavio nedugo nakon što su reporteri "News of the World" bili snimili Georgea Michaela kako se u londonskom parku Hampstead Heathu "hvata" s 58-godišnjim nezaposlenim vozačem kamiona Normanom Stricklandom.

Michael se jučer telefonom javio u popularni jutarnji talk show "Richard & Judy" koji se emitira na TV-postaji Channel Four te rekao kako vjenčanje nije otkazano, nego samo odgođeno.

"Htjeli smo napraviti malu, privatnu ceremoniju, a to sada nije moguće uz sav ovaj publicitet i pripreme za veliku koncertnu turneju", objasnio je Michael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je odbacio sve napise o tome da je incident u bilo kakvom smislu pokvario odnose između njega i Kennyja. Rekao je da su nedavno proslavili 10. obljetnicu veze i da je tom prilikom svom ljubavniku uručio dar vrijedan milijun funti.

Michael se također odbio ispričati za incident. Za njega je "cruising" izraz kojim homoseksualci opisuju noćna krstarenja u potrazi za neobaveznim seksom sa strancima sasvim normalan i prihvatljiv dio životnog stila koji sada nije problem isto kao što i "ranije nije bio problem". Ponovio je kako se uopće ne srami onoga što je učinio.

Pop-zvijezda je iskoristila priliku da se obrecne na britanske tabloide čije je praćenje cijele priče nazvao "tužnim", pogotovo činjenicu da se uz "cruising" vezuju izrazi kao što su "razvrat" i "sramota". Ono što ga posebno zabrinjava jest činjenica da su takvom "neetičkom" rječniku izloženi mladi čitatelji.

George Michael je ponovio kako ne smatra da se nalazi "u krizi" kao što sugeriraju mediji, odnosno da netko tko je uzor mladim homoseksualcima, i tko vlada britanskom estradom četvrt stoljeća ne može biti u krizi.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara