Gerard Butler zavodi milijarderku iz Kazahstana?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

GERARD BUTLER bacio je oko na Gogu Ashkenazi, milijarderku iz Kazahstana, tvrde strani mediji. Škotski glumac koji je ranije bio u vezi s Jennifer Aniston navodno se svim silama trudi osvojiti bogatašicu. Goga, koja najčešće živi u Londonu i dobra je prijateljica princa Williama, upoznala je Butlera na Filmskom festivalu u Cannesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gerard je viđen kako s Gogom čavrlja na jednoj zabavi u Cannesu, nakon čega su razmijenili brojeve telefona", rekao je jedan izvor New York Postu. Potencijalna nova Butlerova odabranica vlasnica je rudnika sa zlatom i cijelog niza građevinskih kompanija, a ranije je u vezi bila sa šefom Formule 1 Flavijem Briatoreom.

Gerard je i tijekom svog posjeta Balkanu zaveo pokoju lokalnu ljepoticu. Tako je tijekom snimanja filma "Koriolan" u Beogradu pronašao usputnu djevojku, srpsku manekenku Martinu Rajić. Ona je tada izjavila: "Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana tako da ne mogu više reći o eventualnoj budućnosti naše veze. Što će biti s nama kada on ode, ne znam". Očito glumac nije dugo tugovao već je našao dostojnu zamjenu za Martinu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara