Simona Gotovac odbacila Antu i zablistala!

Tekst: V.V.
Foto: Index

SIMONA GOTOVAC, otkako se odselila od mužića Ante, blista! Tvrde to svi koji novoosviještenu slobodnu ženu ovih dana viđaju na ulici i po kavama. Smršavjela je, i to uz pomoć zgodnog trenera, a posla i dalje, izgleda, ima kao u priči. I to sve nekoliko tjedana nakon što je javnosti objavila da "želi normalan život i novu ljubav bez maltretiranja i ponižavanja". Bi li se to moglo protumačiti kako Simoni u životu, nakon što se oslobodila okova Ante Gotovca, ide bolje nego ikad? Moglo bi.

Anti više ne pomažu ni nove cipele

S druge strane, Ante ovakvo ponašanje odbjegle supruge ne odobrava: svakodnevno je obasipa telefonskim pozivima, poklonima, cvijećem, a kako čujemo, kod nove Simone više ni nove cipele ne pale. I tko bi krivio Antu Gotovca što mu ovakav status nimalo ne odgovara, tko je zlatna koka u ovoj vezi, polako počinje biti svima jasno.

Pogotovo nakon poluuspješne, loše isproducirane televizijske patetike koja je gledateljima obećala odgovoriti na jedno pitanje, "tko su Gotovčevi", i nakon svoje premijere potpuno - podbacila.  Jedini odgovor koji su gledatelji ovdje mogli dobiti (ako su uopće ikada o takvim stvarima razmišljali) jest gdje su Antini stričevi, tete iz drugog koljena i odavno pokojne bakice držali prasce, kokice i ostale domaće životinje, saznali smo da Gotovcu svaka dlaka stoji na svojem mjestu čak i ujutro dok pere zube, prisjetili se da je Simona prije nekoliko godina sto puta bolje izgledala nego sada, ali tko su oni "zapravo", nismo.

Simona sretna zbog zgodnog fitnes trenera?Možda zato što javnost itekako dobro zna "tko su Gotovčevi", samo producentima to nitko nije na vrijeme javio. Kako bilo, Simona je (ispravno) zaključila da joj je dalje puno bolje kroz život i javnu scenu u Hrvatskoj samoj koračati, jer joj to, prema prvim rezultatima i procjenama, ionako puno bolje ide. A što bolje to dokazuje od odbacivanja viška kilograma i nabacivanja zadovoljnog osmijeha na lice? Možda samo onaj zgodni trener o kojem stalno priča.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara