Halid Bešlić nastavlja turneju velikim koncertom u Slavonskom Brodu

NAKON što je jedan od najtraženijih izvođača na ovim prostorima doživio tešku prometnu nesreću, na čudo mnogih, bez poteškoća je nastavio svoju sjajnu karijeru - dva puta rasprodana zagrebačka Arena te rasprodana Spaladium Arena, pune dvorane u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu. Svoje vjerne obožavatelje unatoč teškoj ozlijedi nije iznevjerio svojim izvrsnim nastupom i neporecivo jednom od najboljih atmosfera na koncertima ikad.

Publika Halida Bešlića je raznovrsna, ali nikad nezadovoljna. Ta najsjajnija zvijezda ovdašnje estradne scene, kako ga mnogi nazivaju, koncertom u Vukovaru uspio je oboriti rekord istočne Hrvatske u koncertnoj posjećenosti od osamostaljenja Hrvatske. Naime, Halid je zapjevao pred 20.000 ljudi i to besplatno. Pjevač nastavlja svoju veliku turneju. Ljetnu sezonu nastupa započinje koncertom u Slavonskom Brodu.

Koncert će se održati u petak, 2. srpnja 2010. godine na Tvrđavi Brod s početkom u 20.30 sati. Očekuje se goste iz svih krajeva Lijepe naše, a ponajviše s prostora Slavonije. Zbog velikog interesa javnosti na prošlim Halidovim koncertima, organizatori su odlučili ovaj koncertni spektakl smjestiti u prostor Tvrđave Brod gdje koncertu može prisustvovati 15.000 ljudi. Biti će to nezaboravan doživljaj, što zbog Halidove prisnosti sa Slavonskim Brodom (ipak mu je to najdraži grad poslije Sarajeva), što zbog posebne scenografije, specijalno prilagođene predivnom ozračju i arhitekturi Tvrđave Brod. Stihovi "Miljacke", "Dvadesetih" i ostalih Halidovih hitova nikada nisu otpjevani u takvom okruženju. Ne sumnjamo da će ovaj koncert ostati prekrasna uspomena za Halidov dragi grad.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima, po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna i cijeni na dan koncerta od 80 kuna:

- Slavonski Brod: caffe bar "Boa", Brod-turist
- Nova Gradiška: caffe bar "Charlie"
- Požega: caffe bar "Zrinski"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Pleternica: caffe bar "Feniks"
- Đakovo: restoran "Mon Ami"
- Vinkovci: caffe bar "Vertigo"
- Osijek: caffe bar "Top" (Tvrđa)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara