"Hej, i ja bih malo pažnje, i ja sam se ševila s Lindsay Lohan!"

"Hej, i ja bih malo pažnje, i ja sam se ševila s Lindsay Lohan!"

AKO JE vjerovati 25-godišnjoj glumici (?) Courtenay Semel, atraktivna Lindsay Lohan lezbijka je već nekoliko godina, a veza sa Samanthom Ronson nije joj prvo takvo iskustvo. Gladna medijske pažnje, Semel je detalje lezbijske veze s Lindsay Lohan ispričala tabloidu News of the World te otkrila kako je "šetanje između muškaraca i žena" jedan od glavnih razloga zbog kojih se Lindsay odala piću i drogama.

"Svi misle da je Samantha Ronson prva Lindsayina lezbijska ljubav, ali zapravo ne znaju da smo ona i ja bile zajedno, a rastavio nas je njezin strah od otkrivanja istine", tvrdi Courtenay Semel, navodna bivša ljubavnica problematične Lindsay. Crvenokosa ljepotica nedavno je, podsjetimo, iznenadila javnost, ali i vlastitu obitelj objavom svojih seksualnih sklonosti. Njezina majka Dina isprva je demantirala navode, a kad je čula izjavu vlastite kćeri, kratko je prokomentirala: "Lindsay zna što radi. Ja joj želim svu sreću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima mlade Courtenay, veza im je stalno bila na rubu propasti jer se Lindsay očajnički bojala da će netko saznati kako zapravo voli žene. "Uvijek je mislila da će joj, ukoliko se otkrije da je lezbijka, propasti karijera. Ali onda je u priču ušla Samantha i sve se promijenilo, a ja sam postala prošlost", tvrdi mlada glumica i dodaje kako u sklonostima mlade holivudske zvijezde treba tražiti razloge za njezino problematično ponašanje.

Lindsay je, prema riječima navodne bivše ljubavnice, postala promiskuitetna što se tiče muškaraca upravo zato da se ne otkriju njezine prave sklonosti, a zbog podvojenog života navodno se počela i drogirati. Neko je vrijeme, prema tvrdnjama Courtenay Semel, bila u lezbijskom ljubavnom trokutu, i to u doba kad je prolazila zatvorske kazne i rehabilitaciju.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara