Hollywood otkriva: Salma Hayek je zapravo sponzoruša?!

Hollywood otkriva: Salma Hayek je zapravo sponzoruša?!

JEDNA od najplaćenijih latino zvijezda, Salma Hayek, vratila se bivšem zaručniku nakon prekida u srpnju ove godine. Glumica iz veze s jednim od najbogatijih ljudi Francuske ima jednogodišnju kći Valentinu Palomu. Francois-Henri Pinualt i Salma viđeni su kako se drže za ruke i izmjenjuju nježne poglede tijekom pariškog Tjedna mode. Okupljeni koji su se našli u blizini para tvrde da su djelovali jako sretno te da se nisu odvajali jedno od drugog. Znači li to da će se najavljivano glamurozno vjenčanje ipak održati?

Česti odlasci u sex shopove

Pinault je od samog početka veze nagovarao Salmu da se uda za njega, na što je ona i pristala nakon njegovih riječi: "Draga, raspištolji se!" No, više je nego očito da ni skupocjena vjenčanica od vrtoglavih 250 tisuća dolara nije bila dovoljna da zadrži 42-godišnju glumicu u domu francuskog milijardera. Nakon prekida 16-mjesečnih zaruka Salma je viđena kako izlazi punih vrećica iz sex shopova, ali očito je da se vibratori ni približno ne mogu mjeriti s pravim muškim zagrljajem. Pogotovo ako taj muškarac ima novca da vam priušti sve što vam srce poželi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Salma u zadnja tri mjeseca, koliko je bila slobodna, shvatila što je zapravo imala u Pinaultu i odlučila mu se vratiti dok još nije prekasno? Nakon poroda, meksička ljepotica nije zabilježila nijednu značajniju ulogu i glavna obveza bila joj je briga za kćer. Mediji su nakon objave zajedničkih fotografija Salme i Pinaulta obznanili da mu se Salma vraća jednim djelom i radi njegova novca. Ako je to istina, znači li to da i u Hollywoodu postoje "sponzoruše" i da je Hayekica jedna od njih? Domaće djevojke koje se žele lako i dobro skrasiti, a da pritom ne ulože preveliki napor, dobile su još jedan uzor - Salmu Hayek.

S.C.
Foto: Guliver/Getty


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara