Lindsay Lohan boksa u bikiniju

MLADA glumica, pjevačica i jetseterica navukla je boksačke rukavice kako bi naučila udarce plemenite vještine za obračun sa sve brojnijim kritičarima njenog neprofesionalog ponašanja.

Glazbena tvrtka "Island Records" otkazala joj je ugovor nakon što je za snimanje njenog prvog albuma potrošila previše novaca. Pored toga Lindsay "nema vremena" za promociju svojih pjesmica stoga je teško povjerovati da će iste ikada postati hitovi.

"Jadnu" Lindsay napao je i poznati filmski producent James G. Robinson zbog stalnog tulumarenja na snimanju filma "Georgia Rule". Nazvao ju je razmaženim derištem koje često kasni na set i propušta snimanja zbog "bolesti".

Partijanerica je čak završila u bolnici uz svoju službenu izjavu kako je "dehidrirala zbog vrućine", dok tabloidi tvrde da se otrovala alkoholom.

Njena mama tvrdi da je "maltretiraju" na snimanju jer usred ljeta mora nositi zimsku odjeću, ali zato "obećava" da će Lindsay za tu ulogu osvojiti Oscara.

Ako joj promakne zlatni kipić, raspojasana glumica privući će u kino dvorane brojne voajere brojnim seksi scenama snimljenim u novom filmu, a koje uključuju i njen oralni seks u čamcu.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara