Hrvatska ipak ne voli transvestite: Salome ispala iz Big Brothera

Hrvatska ipak ne voli transvestite: Salome ispala iz Big Brothera

IAKO je sve upućivalo da će Celebrity Big Brother napustiti Marina Orsag, glasovi gledatelja odlučili su kako transvestit Salome neće boraviti pred kamerama naredna dva tjedna. Rezultatima glasanja bili su iznenađeni apsolutno svi stanari, a Salome je šokirano pokupila torbu sa stvarima i pridružila se glasnim navijačima koji su došli iz Slovenije kako bi joj dali potporu.

Danijela Dvornik (061-5503), Marko Grubnić (061-5504) i Marina Orsag (061-5502) najčešće su ovog petka prozivani u ispovjedaonici te se mogu nadati ispadanju sljedećeg petka. "Baš se šugavo osjećam", rekao je Grubnić nakon što je saznao da, suprotno njegovim očekivanjima, među cimerima nije toliko omiljen. "Što ćemo nas šestero ovaj tjedan", uzdahnuo je stilist najavivši tako novi niz "uzbudljivih emisija" koje, prema anketama, gleda manje od 20 posto RTL-ove ciljane publike.

"Neven, Marko i prelijepa Iva su kao familija. Danijela je fantastična, obožavam je. Za Marinu mislim da će izdržati, ali samo ako prihvati te njihove zezancije. U Kući mi je nedostajao televizor, moji prijatelji i rituali, a svaki dan mi se činio kao godina dana", rekla je Salome nakon što je napustila Kuću.

"Marko i Neven očito imaju para pa imaju kućne pomoćnice, ja nemam pa sve sama radim. Nije mi se sviđalo što su Danijelu provocirali zbog tijela. Marina, jadna cura, će poludjeti. Tamo će još biti svega", rekla je Salome Antoniji Blaće, ističući kako su u Kući formirani klanovi, a onaj s Nevenom, Markom i Ivom je, prema njezinom mišljenju, dominantan.

Projektom je najviše profitirao - Šajeta

Previše komentiranja, a premalo kadrova iz Kuće - ocjena je to TV kritičara i publike, koja uglavnom negoduje jer najveći dio CBB emisije zauzimaju Šajeta i jedna novinarka. Spomenuti pjevač cijelog je prošlog tjedna prozivao Sandija kako je "u emisiju došao samo radi vlastite promocije", no slično bi se moglo prikrpati i njemu - u tjednoj emisiji je, primjerice, nekoliko puta spomenuo skorašnji koncert. Zauzeo je puno više etera od svih stanara zajedno, a njegovi komentari, osude i pokušaji humora postali su (nažalost) okosnica showa.

Grubnić ne zna kuhati, ali "vidi da je Danijela u kuhinji smotana"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nominirat ću Marinu i Danijelu", rekao je Marko Grubnić, koji je prvi put ušao u ispovjedaonicu. S Marinom se, kaže, nikako ne može složiti: "Mi smo dva različita svijeta i nemamo nikakvih dodirnih točaka". Danijelu je nominirao jer ga je jedne večeri "probudila bez nekakvog posebnog razloga", a smeta mu i što joj "sve ispada dok kuha".

Danijela Dvornik odlučila se za Marka i Marinu, a nekoliko je puta spomenula da zapravo nema nikakve razloge da ikog nominira. "Marinu sam već nominirala, pa mi je lakše. Lošije se snalazi sa svima nama. Pošto imamo dva stilista, nominirala sam Marka, u nadi da ćemo se riješiti barem jednog. U principu je OK, ali mu možda fali malo života".

Najomraženija stanarka Marina Orsag nominirala je Marka i Ivu. "S Markom se natežem oko svega. Ovo možda glupo zvuči, ali da nema Ive i Marka, mislim da bi za mene sve bilo drugačije. Iva uvijek prvo gleda sebe, a tek onda sve ostale. Uzela je sredinu pizze, naprimjer", ustvrdila je komičarka u ispovjedaonici.

"Iako je to igra, nije mi ovo ugodno", rekla je Iva Jerković i odlučila se za Marinu i Danijelu. "Marina i ja smo imali neke nesuglasice ali smo sve riješili. Danijela je jednostavna i simpatična žena s kojom bih i u vanjskom svijetu provodila neko vrijeme, ali to je taj moj redoslijed kojeg sam sebi odredila kako bih si olakšala sve ovo", zaključila je manekenka.

Iako se "osjeća ogoljeno kad netko ode", Ivica Kovačević je nominirao Marinu i Marka. "Stalno se svađaju, narušavaju neku našu harmoniju u Kući. Marka mi nije bed nominirati jer znam da će sve njegove klijentice biti presretne što sam ga barem malo približio izlasku iz Kuće", rekao je voditelj kojeg su komentatori u studiju nazvali "najvećim diplomatom".

"Nominirat ću Marinu, jer se moje mišljenje o njoj nije promijenilo od prošlog tjedna. Iako smo joj dali priliku, nije se promijenila", rekao je Neven Ciganović i komičarki dodao Danijelu. "Ovaj show je napravljen zato da bismo se pokazali onakvima kakvi jesmo. Danijela je već imala priliku za to u vlastitom reality showu, pa je ona moj izbor za večeras", ustvrdio je stilist.

D.K.
Foto: Index, RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara