INDEX TOP 10: Dino Purić dominira, prijeti mu "naoružani" Bare

INDEX TOP 10: Dino Purić dominira, prijeti mu "naoružani" Bare

Foto: Index

PONOVNO je došlo vrijeme za Index Top 10, a stanje na vrhu liste ostalo je nepromijenjeno.

TOP 3

Kao i prošlog tjedna vrh liste i dalje pripada pjesmi "Prazna pitanja", a Dino Purić očito je oduševio čitatelje Indexa pa se već drugi tjedan odlično drži iako je samo tjedan dana ranije ozbiljno koketirao s ispadanjem. Kosturko se također zadržao na visokom drugom mjestu, a jedina razlika je TBF koji se sa šestog popeo na treće na mjesto.

ISPALI

S druge strane, veliki pad doživjela je grupa Artan Lili koja je s četvrtog mjesta pala na dno i ispala. Baš kao i prošlotjedni prijedlog koji nije uspio pustiti korijenje pa je grupa Auf Wiedersehen nakon kratkog boravka na listi morala spakirati kofere. S druge strane, OSA i "Pa dokle" uspjela se popeti do četvrtog mjesta.

PRIJEDLOZI

Ovog tjedna vrhu liste priprijetit ćemo seksipilom i vatrenim oružjem. Prvi prijedlog je poznata srpska reperica Sajsi MC sa svojim novim singlom "Lokal beogradizam", a tu su i Kandžija i Gole žene kojima će u osvajanju pomoći naoružani Goran Bare. Pjesma "Pištolj" najnoviji je singl s prošlogodišnjeg Kandžijinog albuma "Nema labavo".

POZIV SVIM BENDOVIMA IZ REGIJE

Isto tako, ako imate vlastiti spot koji želite promovirati, a nemate prevelike sreće s mainstream medijima, slobodno nam šaljite YouTube linkove i biografije na desk@index.hr s naslovom "Prijedlog za Index Top 20" i možda i vaša pjesma pronađe put do prijedloga.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara