INDEX TOP 10: Dino Purić je popularniji od Krista

INDEX TOP 10: Dino Purić je popularniji od Krista

Foto: Index

I OVOG tjedna nastavlja se borba za opstanak, a ovog tjedna imamo i dva noviteta iz BiH i Slovenije koji možda u potpunosti promijene stanje na listi.

TOP 3

U ovom trenutku možemo sa sigurnošću reći, Dino Purić popularniji je od Krista. Preciznije, popularniji je od TBF-ovog "Krista". Naime, Dino se još uvijek sigurno drži na vrhu liste, a TBF se popeo za jedno mjesto i zasjeo na drugoj poziciji.

Prošlotjedni novitet, Kandžija & Gole žene uz pomoć Gorana Bareta, uspio se probiti u top 3, a čini se da se naoružana skupina neće zadovoljiti trećim mjestom i da bi već idućeg tjedna mogli zaprijetiti trenutno nezaustavljivom Puriću.

Ostatak liste je više manje nepromijenjen, ali treba naglasiti da su Repetitori u međuvremenu dobili novi spot.

ISPALI

Na samom dnu liste nalaze se Disciplin A Kitschme i prošlotjedni novitet Sajsi MC koja nije uspjela privući pažnju Indexovih glasača.

PRIJEDLOZI

I dok Sajsi odlazi, Sassja dolazi. Popularna BiH reperica nedavno je izbacila svoj novi singl "Njemica" u kojem se bavi velikim problemom u regiji - emigracijom. Nema sumnje da će ova tema privući pažnju, ali treba vidjeti hoće li skupiti i vaše glasove.

Drugi prijedlog je pjesma "Ću" ljubljanske "punk rock nebuloze" (to nije naša konstrukcija nego se tako opisuju), a radi se o singlu s njihovog drugog albuma. Ovo je ujedno i dobro vrijeme da se upoznate s njihovom glazbom jer uskoro nastupaju u Zagrebu, i to prvog dana Brijačnice 27. siječnja u Boćarskom domu.

POZIV SVIM BENDOVIMA IZ REGIJE

Isto tako, ako imate vlastiti spot koji želite promovirati, a nemate prevelike sreće s mainstream medijima, slobodno nam šaljite YouTube linkove i biografije na desk@index.hr s naslovom "Prijedlog za Index Top 20" i možda i vaša pjesma pronađe put do prijedloga.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara