ITD band završio glazbenu trilogiju novom pjesmom Zagreb

ITD band završio glazbenu trilogiju novom pjesmom Zagreb
Foto: Press

"NE DIRAJ ono što nisi gradio, ne čupaj ono što nisi sadio, a sve što stvoriš zvat ću po tebi i to ti nikada uzeo ne bi."

Poruka je ovo ITD banda koji je predstavio novu pjesmu i videospot Zagreb. Njome ujedno završava njihova glazbena trilogija, započeta hitovima Plesač na žici i Proljeće.

Zaštitni znak ITD-a Miroslav Rus i prvi pjevač Brane Bekić i dalje su vjerni prepoznatljivom zvuku, žestoki, rokerski i angažirani u tekstovima.

"Zagreb je bio i ostao moja najveća ljubav, moj rodni grad, moja inspiracija. Razumjet će me svi, koji mogu i znaju voljeti mjesta svoga odrastanja. Voljeti svoj grad ne znači ne voljeti druga mjesta, kao što ni tražiti minimalno poštivanje svoga grada ne znači imati išta protiv drugih. I upravo u tome je bit ove pjesme. Nerviraju me oni koji to ne čine, a još više oni koje vrijeđa kada im se to kaže", kazao je ovom prigodom Miroslav Rus.

"Dakle, poštivaj Zagreb kao i onaj grad iz kojega jesi i ništa više, a ja ću to svakako učiniti i za mjesto tvoga rođenja. Sve dalje je povijest, a iz nje sam, eto, vratio ITD band, s predzadnjim singlom prije petog albuma. Tko voli, nek' izvoli!" poručio je Rus.

Kao i pjesma, videospot, iza kojeg stoji ekipa Hit Produkcije, svojevrsna je razglednica Zagreba, koja ostaje kao zapis jednog vremena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara