Ivanišević se s Tatjanom Dragović i djecom (nakratko?) vratio u Zagreb

IAKO su najavili kako će se u Los Angelesu "zadržati neko vrijeme", a hrvatski se mediji raspisali o kupnji kuće u Los Angelesu, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović vratili su se s djecom u Zagreb. Navodno su u Los Angelesu kupili vilu u blizini Višnjićeve, a o eventualnom pomirenju, nakon što je Goran Ivanišević dao intervju za Index, više ne žele govoriti, što je i jedan od razloga odlaska u SAD.

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hrvatsku su napustili prije mjesec dana u nadi kako će pobjeći od (pre)znatiželjnih medija, no interes javnosti za njihov privatni život, koji je u prvi plan došao nakon informacije o preljubu, i dalje ne jenjava. Kako doznajemo, vratili su se u Zagreb tek nakratko, a s njima su došla i djeca. Iako se o njihovom životu u Los Angelesu ne zna puno, neki dojmovi Tatjane Dragović došli su do hrvatskih medija. "Kao da je sve što nam se dogodilo bio samo ružan san. Ovdje nam je lijepo, odgovara nam klima, imamo i prijatelje, a trenutačno ozbiljno razmišljamo o kupnji kuće. Još je rano o tome govoriti, no mislim da bismo u Los Angelesu svi zajedno mogli sretno živjeti", prenosi Gloria Tatjaninu izjavu o životu daleko od hrvatskih paparazza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hrvatskoj se Gorana doživljava kao narodnog heroja, on je takav lik, a meni je uz njega užasno teško jer sam cijelo vrijeme pod reflektorom; kao da se uvijek propituje jesam li dovoljno dobra. U medijima me u svih deset godina naše veze uporno nazivaju - nevjenčana supruga, vječna zaručnica. Ja imam svoje ime, zovem se Tatjana Dragović i ja sam time zadovoljna i sretna i ne bih htjela biti nitko drugi. Zato bih voljela da javnost to poštuje i da me zove mojim imenom i prezimenom", zadnje je što je ljepotica poručila hrvatskim medijima, dok je Goran Ivanišević javno apelirao na paparazze, odnosno, zamolio ih da se njegovoj djeci više ne unose u lice.

M.A.
Foto: Index, G.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara