Slične sudbine: Ivanišević i Višnjić druže se u Los Angelesu

Slične sudbine: Ivanišević i Višnjić druže se u Los Angelesu

TJEDAN dana nakon dolaska u Los Angeles, u koji se na neko vrijeme preselio s Tatjanom Dragović i njihovo dvoje djece, Goran Ivanišević našao je ekipu - druži se s Goranom Višnjićem, glumcem s kojim ga ovih dana povezuje puno stvari, pa je njihov kontakt u "gradu snova" bio očekivan. Dok tenisač započinje novi život, Vanja Halilović se rješava dugova - priču je prodala jednom mjesečniku koji samo što nije izišao, a u njemu objašnjava okolnosti preljuba koji "potresa Hrvatsku".

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović trenutno žive u vili obiteljskih prijatelja Frane Barbierija i Sanje Duggan, a susjedi su im brojne holivudske zvijezde, poput Britney Spears i Mela Gibsona. Odluka poznatog para da obiteljski život nastave daleko od hrvatskih medija naišla je na podvojene reakcije dušobrižnika i, gle čuda, osudu Alke Vuice, koja je u svojoj kolumni izjavila: "Emigrirali su s djecom i nekoliko Louis Vuitton torbi u SAD, kako bi pronašli svoj mir... Eh, što ti je lova, sve kao nije bitna, ali ti u ključnim momentima daje slobodu i mir".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim imena, Ivanišević i Višnjić doista imaju puno toga zajedničkog - oboje su djevice u horoskopu, a hrvatska javnost iz zbog nedavnih događaja karakterizira kao "najpoznatije preljubnike". Baš poput Mirele Rupić, Višnjićeve ljubavnice koja je priču prodala novinama, a prodaje i sve detalje iz života jednogodišnje kćeri i Vanja Halilović našla je način da profitira preljubničkim skandalom - sve je ispričala jednom časopisu, a koliko je kuna dobila po odgovoru, zasad nije poznato.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara