Jackson odbacio optužbe putem novootvorene Internet stranice

Jackson odbacio optužbe putem novootvorene Internet stranice
MICHAEL JACKSON, "kralj popa" optužen za seksualno napastvovanje djece, na svojoj je Internet stranici odbacio sve optužbe, kazavši kako se temelje na "lažnim pretpostavkama".

"Kao što znate, optužbe nedavno upućene na moj račun izuzetno su ozbiljne. Međutim, one se temelje na potpuno lažnim pretpostavkama, što će se i pokazati na sudu, nakon čega ćemo moću zaboraviti ovaj grozan period." - napisao je Jackson na stranici www.mjnews.us, posebno kreiranoj samo za Jacksonovu komunikaciju sa svojim fanovima.

Jackson, koji je uhićen prošli tjedan u Santa Barbari nakon čega je pušten uz astronomsku kauciju od 3 milijuna dolara, je u priopćenju fanovima još napisao kako www.mjnews.us neće služiti kako bi on redovito komentirao suđenje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dodao je kako mnogi koji se u medijima prestavljaju kao njegovi prijatelji i glasnogovornici uopće to nisu.

"U pravu ste što ste skeptični prema nekim individuama koje se u medijima predstavljaju kao moji prijatelji, glasnogovornici ili odvjetnici. Uz par iznimaka, većina tih ljudi samo ispunjava očajničku prazninu u našem društvu koje izjednačava vidljivost i informiranost."

Optužnica protiv Michaela Jacksona ima tri točke, a po svakoj točki pop zvijezdi prijeti između tri i osam godina zatvora.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara