Jessica Alba želi osvojiti Bollywood

Jessica Alba želi osvojiti Bollywood

Tekst: I.M.
Foto: JLP/AFP

AMERIČKA glumica Jessica Alba, nakon što je osvojila Hollywood, želi osvojiti i Bollywood. Alba je otkrila kako je zaljubljena u indijske filmove te kako bi voljela dobiti priliku pokazati i neku drugu stranu svog glumačkog talenta. "Indijski filmovi su izrazito dramatični. Koloristični su. I volim tu glazbu i taj ples. Voljela bih glumiti u jednome od njih", rekla je lijepa glumica, majka 19-mjesečne djevojčice Honor Marie, koju je dobila u braku sa Cashom Warrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome što je 28-godišnja glumica fascinirana indijskim filmovima, priznaje kako u Indiji nikad nije bila, ali je navela kako planira otputovati ondje i što bolje upoznati kulturu te zemlje. "Indija je prekrasna zemlja. Nikad je nisam posjetila, ali bih voljela ondje ubrzo otputovati. Bit će zabavno". navela je Alba koja se nada kako će na putovanjima upoznati i nove prijatelje. Kaže kako joj je u prijateljstvu, baš kao i u ljubavi, najvažnija odanost.

U društvu supruga Casha Warrena se Jessica Alba pojavila na sinoćnjoj holivudskoj premijeri filma "Valentine`s Day", u kojem joj je pripala jedna od glavnih uloga. Za premijeru je Alba odabrala pomalo egzotičnu zelenu haljinicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara